Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 22 December 2015

GINGER BREAD MAN


When u see the Ginger Bread Man then its time for Christmas!
Tahun ini rasanya tak da company Christmas Celebration sebab iolls kat Johor,
boss kat KL so tak da lah makan sedap ^_^
Tapi tak pe lah enjoy jer since now memang tak dak kerja nak buat..
Kita main je lah kan.. 

Bye!!

11 comments:

  1. Christmas leh cuti....yeay itu yang penting...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. belom makan lagi la dya sebab comel sgt huhu

      Delete
  3. Ginger bread man tak boleh lawan kuih raya.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Company sy selalu buat majlis makan2 kt ofis je. Tahun ni sekalikan dgn annual dinner katanya. Tapi tetap kt ofis jugek. Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tunggu chinese new year jer ^_^ makan sedap

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart