Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 9 December 2015

LISSE GLAM - RABBIT DESIGN

Assamualaikum everyone!!!
Anyeong !! Now iolls kat kampung setelah dua bulan bertapa di negeri 
Southern tiger nun jauh di selatan ... ^_^
Happy nya dapat balik setelah sekian lama tak balik kan....
On of aku update blog nowadays tapi tak pa la kan at least tak hilang terus ^_^
Weeee .. sebenarnya nak tunjuk kat korang eleh korang lah sangat kan .. hampa semua la..
Koleks tudung yang hanya tinggal berapa kerat jer niii.. yang lain semua dah di kebas orang..
Nak habaq macam pisang goreng panas la kehkeh.....tanpa membuang masa lagi , silalah scroll ke bawah ye uolls... kalau tulis panjang pun tak da nya hampa nak baca kan...
Since hampa memang suka tengok gambaq ja , aku letak yang besaq gedabak bagi hampa tengok...





Ok thats that ... 4 kaler ni ja yang tinggai... ^_^
Jahitan dan design itu adalah dari hasil titik peluhku seniri yer..
Sakit tak sangga nak boleh sip satu lai walaupon nampak cam simple gila.. ^_^



I am wearing in baby blue kaler yer uolls.
Korang perasan tak bentuk nya adalah seekor rabbit... ^_^
Actually lepas dh design n jahit baru perasan ..^_^


Ini plak pandangan hadapan ^_^ 
Tetiba buat muka emosi pulak kan ... ada ker yang berkenan ??

Boleh terus Whatsapp me at 0174714207

Material :Italian Chiffon (not heavy but strechable)
Measurement : 2m x 0.8m

Untuk kawan-kawan kat blog ni aku nak bagi harga kasih sayang jer ok ^_^
Berapa ??? RM 35 sahaja sebab AKU SAYANG HAMPA SEMUA ..


oK BYE^_^

6 comments:

  1. Omg cntiknya...lya pun tgh cari batu2 mcm ni cntik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah manik jenis ni ssh nak cri kat jhor ni kalau ada pun mahall sgt ^_^

      Delete
  2. nak cari yg heavy chiffon..
    skrg trend mcm ni..sbb bila pakai loose xdelah terbang2 kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang saya punyer nii xberat .. ringan je kak.. saya xsuka kain berat :)

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart