Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 2 December 2015

MEE UDANG JB

Assalamualaikum........
Anyeong people ^_^
Actually dah lama sangat dah dok perati ja kedai mee udang ni...
Tak pernah pulak terasa nak pergi makan ke apa...
Biasa lah dekat dengan umah, jengok kot tingkap pon dah leh nampak 
One day , Kedai Mee Udang ni tetiba ja masuk dalam oh Bulan ...
starting from that day la orang mula membanjiri kawasan itu ..
Sampai kan nak makan pun kena tunggu turn uolls...
Iolls selalu jengok kot tingkap each night nak tengok keramaian orang itu..
Tapi after one week dah reda lah uolls... biasalah kan..
Tapi bukan kata tak dak pelanggan langsung ka apa kan..
Still ada cuma tak dak sampai tahap dok tunggu turn macam sebelom ni....
Memang ada la perasaan nak merasa mee udang ni but since office mate cakap tak sedap.
So tak jadi lah kan nak pi makan...
Pastu last week la nii tetiba rasa macam nak try , apa nak jadi jadi lah ...


Tada!! as you can see .. mee udang in the house ..
Last time masa my parent datang on vacation ke Johor , ayah iolls nak try mee udang ni 
tapi tak kesampaian sebab ada agenda lain masa tu ...
Ni iolls try semangkuk ni yang biasa punya yerrr.. 
Harga : RM11.90 .. standard harga atas mall ^_^
Okay rasa ja yessss sedappp ... tak faham why our office mate cakap tak sedap..
Maybe deria rasa kita tak sama kot kan... ^_^
Well.... Ada ke sesapa yang pernah try ,,,??
Raise your hand please....
Okay bye ^_^

Sesapa nak datang leh la yeee...kat Jalan Perdana 4, Taman sri Pulai perdana 2 , Skudai %_%

Sekian ,,, bye!!!

8 comments:

  1. ni memang membangkit selera lah.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik Lieya...nampak udang tu buat akak terliur lah....

    ReplyDelete
  3. wahhh belum pernah lagi rasa mee udang nie. nampak sedap :D

    ReplyDelete
  4. wahhh belum pernah lagi rasa mee udang nie. nampak sedap :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Lieya....
    waaa.... wat telioq ja.....

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart