Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 December 2015

MOMMY'S 57TH BIRTHDAY!!

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people !
Last few weeks , aku balik kampung untuk sambut birthday mak aku yang ke 57..
Cuti seminggu setelah 2 bulan tak balik ^_^


Ni lah kek untuk hari jadi mak sayerrr.. White Chocolate Macadamia.
Mak tak suka coklat kok so kita beli coklat putih jerrr

Ada masak nasi beriani jugakk..
Buat makan kecil-kecil utk anak beranak jerrr ^_^

Ini lah mak sayerrrr ^_^

Selfie kit dengan mak kiterrrr.. Muka tak mekap maklumlah kak umah jerrrr


Inilah semua adik beradik yang tak da Anis jer lah sebab dia tak balik..
Yang jantan sorang tu mcm biasalah sepupu yang selalu lepak di umah aku, Jabir ..




Mak dengan cucu kesayangan ^_^

Weee puas hati dapat balik kampung seminggu , tupun rasa masa ya Allah cepat nya berjalan...
InsyaAllah kalau tak da aral melintang New year ni balik lagiii ^_^

Bye!

2 comments:

  1. Biasanya bila dh kat kg mmg cuti lama JD Sekejapan je...

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday mak akak :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart