Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 23 December 2015

ONYEE .. NEW FAMILY MEMBER

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people ^_^
Presenting new family member , Onyeeee...
Budak kelabu yang sangat comel tapi mulut busukkkk ^_^
Yerlah kucing kan tak gosok gigi mesti lah mulut busuk ^_^


Walaupun kelabu , tapi raut wajah dia macam kucing kesayangan aku Totoi :(
Sebab tu lah suka dia sebab macam Totoi junior...
Comel kan dia... alahai dah rindu ..
Harap dapat lah jumpa dia tak lama lagiii :)

Bye !!

8 comments:

  1. I always want a cat tapi belum ada kesempatan lagi nak bela.. Main dengan kucing tepi jalan ja.. Apapun salam maulud nabi.. Jom amalkan sunnah..

    ReplyDelete
  2. akak suka kucing tapi x leh pegang kucing..bulu dia buat akak semput

    ReplyDelete
  3. Kalau dia pandai gosok gigi, nanti kak lieya jugak yg terkejut. Hikhik.
    Suka plak tgk bulu dia. Hehe

    ReplyDelete
  4. kucing mana x comei sayangku lieya hihihi
    happy new year!!

    ReplyDelete
  5. Mulut kucing mmg busuk.. hehe.. tp comel sgr totoi junior..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart