Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 21 September 2015

RAYA HAJI SALE : SIGNATURE SHAWL , LISSE IN THE HOUSE!

Assalamualaikum!
Anyeonghaseyo beautiful people...
Setelah berhempas pulas semalam akhirnya siap jugak meng'edit' gambar untuk koleksi tudung aku dan Diana yang di beri nama Lisse .Hampa tau dak Lisse tu maksud dia apa ???

Lisse = Sleek (smooth and glossy) 

Sekali lagi perkataan Peranchis jugak aku cedok ... ^_^
Ok tak yah banyak bercakap nak upload gambar je biaq hampa semua tengok ... 



Ada 4 jenis warna pink dari yang terang gila sampai lah yang lembut gila..
Meh nak introduce one by one ^_^

#Bougainvillea Magenta 






Honeysuckle pink atau Pink Masam. 



Pink Blossom - Pink lembut yang sangat memukau







































MATERIAL : ITALIAN CHIFFON YANG SOFT DAN FLOWY

MEASUREMENT : 2.0M x 0.7M

PRICE : RM29

PROMOSI RAYA HAJI : BELI 4 , RM100 + FREE GIFT + FREE POSTAGE!!!

KALAU BERMINAT BOLEH WHATSAPP KAT NUMBER DI BAWAH

0174714207




Friday, 11 September 2015

A taste of Johny Rocket


Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Salam Jumaat buat semua nya ... Bila hari ni dah Jumaat esok dah Sabtu la kan..
Dengan bos tak ada ni lagi la rasa malas gila nak kerja +_+
Pernah dak uolls makan kat Johny Rocket ??
Sebenar nya 1st Johny Rocket Restaurant yang buat aku tertarik tu adalah kat The Curve.
Sebab nya staff depa ni sangat lah friendly kerana mereka menari dan menyanyi untuk customer.
Dan depa menari ikut rentak lagu dan macam depa dah praktis ... Good Job..
Amaze sangat kot.... ^_^


That day aku tak merancang pun nak makan sini.
Lepas balik ja dari Kelantan masa Kenduri Kahwin Diana tu sebelum balik Johor ,
aku main-main kat area KL dulu ....
Hajat nya nak pergi beli manik kat PERTAMA kompleks tu, 
Tapi masa tu ada KL Grand Prix ka apa tah yang depa tutup jalan tu kan so kedai tu pun tak buka...


Mencari menu yang lazat.. aku konon nya nak minum ayaq kopi last-last menyesai tak order milkshake. Untuk yang suka milkshake memang sesuai sangat lah makan kat sini..
Milk shake dia sumpah tak tipu memang sedap gila... 




Tah kenapa gambaq ni jadi kecik plak huhuhu.... &_&
Kami masa tu bertiga je . Aku , Anis dan Ada,...




Tadaaaaaaa... Tengok lah makanan dia ... Besaq gedabak..
Kami just order dua jenis makanan ja untuk kongsi bertiga..
Tupun dah kenyang sebab portion dia memang besaq..\
Burger dia plak memang guna daging yang betui dan bukan nya pink slime kihkihkih....
Masa kami pi ni kat Maju Junction Mall...
Sapa dah p ? Maju Junction yang selama ni agak suram dah berwajah baru dah...
Comel la sikit kan sebab depa buka Parkson kat situ...
Jadi sebab Anis ada kad Parkson dapat lah diskaun 10% yay!!!

Ok setakat ni jer.... Kalau pergi ke Maju Junction jangan lupa makan kat Johny Rocket yerrr


Thursday, 10 September 2015

Sepetang di bukit Keluang

Assalamualaikum..................
Anyeonghaseyo people ..... ^_^ Agak konsisten pulak menghapdate setiap hari kan ?
Di harap semua nya berkekalan hendak nya....
Sambung cerita ye... Lepas menghadiri Kenduri Kahwin Diana kami bertiga bertolak balik ke rumah Adaa pulak kat Kuala Besut , Jerteh Terengganu...
So sebelum nak sampai ke rumah dia , kami singgah sat kat tepi-tepi pantai...
One of them adalah pantai bukit Kluang ... ^_^





Tempat nya agak cantik.. sebab nya ada pantai dan ada pulak bukit..
Kalau tak salah aku lah atas tu boleh ja mendaki ...
Rugi kan mai sehari ja , kalau dak memang boleh la mendaki dua tiga pat das,
Tapi masalah pulak bila tak da stamina , mau nya pancat kat atas tu kena panggil krane mai angkat aku, almaklumlah muatan berat kan .. kehkehkeh....
As always model plus size kat atas tu cannot decide pic mana nak di letak so kita letak ja semua ^_^



Okay kat sini sebab memang tempa rekreasi memang ada macam-macam makanan depa juai..
Aku beli ais krim kelapa sebab memang sedap dan lemak berkrim...


Tak caya tengok lah kan aku dok menyuap ja tak berenti... ^_^



Mmmmmm... memang sedap.. Actually aiskrim pasu pon ada jugakkk..
Tapi malas nak beli sebab mahai.. #kedekutsungguh ^_^


Me with Anih ^_^ 




Yang ni pantai lain pulak tapi tak ingat nama la awoks...
Yang aku tau nya pantai ni antara Kelantan dengan Terengganu jugakk ....






Lepas dah berposing sakan petang tu sampai lah waktu Maghrib, kami pun balik.
Kat rumah, Mak Adaa dah masak nasi kerabu untuk kami semua.
Alhamdulillah murah rejeki... ^_^
Malam tu konon nya nak g makan kedai apa tah yang bakaq-bakaq seafood.
Sebab dah letih , semua pakat teredang lena tak ingat apa....
Sayang nya keesokan hari nya dah balik ke KL semula dan sampai pon dah malam...
Hari berikut nya pulak balik ke Johor semula......
Lama tak pergi Kelantan dua hari ja memang tak puas ...
InsyaAllah bila ada rejeki lebih nanti boleh la gi lagiii.. ^_^ 
Time balik tu lalu kot jalan bawah ja bukan LPT lagi..
Ok la sikit ... ^_^

Bye ^_^







Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart