Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 10 January 2016

DIY POSTCARD GIVEAWAY BY SALLY SAMSAIMAN

Assalamualaikum.....................
Anyeonghaseyo beautiful people........
Dah lama tak join GA so here goes :)
DIY POSTCARD GIVEAWAY BY SALLY SAMSAIMAN
Semua syarat yang di tetapkan tu dah memang dah lama ikut so 
just wat entry je lah...
Kawan-kawan jemput lah join ye ^_^
Mana tau ada rejeki 

Bye

8 comments:

  1. Selamat berjaya (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Good luck.. dtg dr segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/diy-postcard-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Salam! Terima kasih sebab sudi join giveaway Sally…Sally singgah nak check entri penyertaan sebelum nak umumkan pemenang…

    Senarai peserta ada kat link --> http://goo.gl/KYoHbO

    Sally akan umumkan pemenangnya pada hari Rabu, 12.00 tghari ye…Good luck !

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. Tahniah menang wuhuw! <3 Qila singgah jenguk pemenang ihihihi :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart