Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 5 January 2016

HAPPY NEW YEAR AND HAPPY BIRTHDAY TO ME ^_^

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people....
Eh eh sekejapnya dah pun tahun 2016 .... 
Bila masuk tahun baru umur pun bertambah dan semakin tualah kita ^_^
Tak sempat nak list down resolution untuk tahun 2016 ,
tapi rasa nya sama je lah kot dengan tahun lepas,

Nak Kurus

Nak Kawen

Nak Kaya 


so kita cuba lah buat untuk tahun 2016 pulak ye sayang-sayang ^_^
Semalam 4 January genap lah usia akak yang ke 13 tahun..
Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah ^_^




Kek birthday ittew ^_^

Sedap jugak la walaupon tak sesedap SEcret recipe ^_^

Bye!!





5 comments:

  1. Happy new year and happr birthday..semoga azam akan tercapai. amin

    ReplyDelete
  2. selmt ulng tahun:) smga pnjg umur & dimurahkn rezeki selalu

    ReplyDelete
  3. Selamat hari jadi dear..moga segala impian dear menjd keyataan ..dirahmati ikeh Allah serta bahgia bersama irg tersyg.

    Selamat tahun baru dear

    ReplyDelete
  4. Happy bornday lieya...moga azam 2016 yang dihajati terlaksana...amin...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart