Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 20 January 2016

JB MURAL TOWN PART 1

Assalamualaikum.........................
Anyeonghaseyo beautiful people......
Actually gambar ni di ambil pada hari yang sama dengan entry The Roost sebelum ni....
Thats why lah baju pon sama ja hehehhehee... ^_^
Aku pun tak tau tempat ni orang panggil apa tapi memang betol-betol tengah pekan JB,
Where all the old building still at their place...
Means macam pekan koboi gak la kat setiap negeri for sure ada bangunan lama...
I think because they want to preserve the building so they draw the mural ^_^
Nampak cantik dan tidak buruk.... Kan...
To be exact kawasan ni kalau uolls tak tahu nak cari , boleh cuba waze Jalan Dhoby atau Jalan Tan Hiok Nee which at night ada bazar karat yeee uolls kat sini ^_^
Kat sini as aku cakap sebelom ni ada macam-macam restoren yang unikkk ^_^
Nak tau sila lah datang sendiri and discover Johor ye..
Tanpa membebel jom lah tengokkk gambar yang iolls dah snap ni yerrr..



























































Amacam ???? Cantik ke idokkkk ??? eheheee..
So apa lagi ... meh la cuti-cuti  Malaysia at JB...
Tunggu next part pulakkk ^_^

Bye!!!

11 comments:

  1. sakannya bergambar :) tempat tu cantik ;)

    ReplyDelete
  2. memang cantek tempat ini..teringin gak nak pergi.

    ReplyDelete
  3. seronoknye. Cuti-cuti malaysia gituuu. Haha

    ReplyDelete
  4. Memg legend ni tmpt...byknya lukisan2 org yg kreatif

    ReplyDelete
  5. cantiknya.. :)

    puas bergambar ya.. :)

    ReplyDelete
  6. masa sekolah-sekolah dulu, takut lalu jalan ni sebab banyak nyah heheheh now dah cantik kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang nyah dah pindah kan kat area courts mamoth plak hehehhe ^_^

      Delete
  7. Waaaa ... boleh jd model pelancongan sis ni .. piwett

    Bestnya jln2 kt citu .. mcm2 gambar d lukis .. memang menarik sis

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart