Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 26 January 2016

JB MURAL TOWN PART 2

Assalamualaikum semua!
Hai uolls dah baca ke JB Mural Town Part 1 ????
Well ini sambungan nya ... ^_^ Kenapa bersambung ??? 
Sebab gambar yang part 2 ni di ambil masa Zahirah mai cuti-cuti Malaysia kat JB hari tu.
Bulan berapa aku pun tak sure...........
So gambar nya ada yang berulang yer sama seperti part 1 tapi beza nya orang saja la 





































































OK thats all for now...
Just belanja gambar ja kat uolls semua...
Nak merasai kecantikan yang ada dalam gambar ni boleh terus datang ke JB town ye uolls

Bye!!!

2 comments:

  1. salam perkenalan ,

    perghhhh saya tengok tahun ni JB bakal jadi tempat tumpuan rakyat msia lahh. banyak sgt tmpt2 menarik

    ReplyDelete
  2. woahhhh. kenapalahh sir xbwk dtg sini masa pi buat event kat jb hari tu. hehehe.

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart