Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 9 January 2016

Soul Asylum

Assalamulaikum............
Anyeonghaseyo beuatiful people....
Tajuk nya soul asylum , sapa yang gila kat sini ???
hahahhaha.. sapa lagi kalau bukan aku.... okeyyy ..
Seminggu lebih ni asyik dok rumah ja , keja pon macam tak kerja ..
Hujung minggu makan , tidoq pastu tengok cerita dan nyanyi..
Tak ka boleh jadi gila dok ulang rutin harian yang sama ...
sampailah aku decided to go to Pasar Malam yang selama ni aku memang jarang sangat nak pi..
I assume if i dont go there then i will be crazy..
Bosan sangat uolls tak tau aku nak cakap apa lagi.. 
Minggu ni okey lah sikit sebab dah ada kerja...
So maybe aku akan balik ke SUBANG semula ... 

Bye!!


4 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart