Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 26 February 2016

MAJLIS AQIQAH NOUREEN ELVINA

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people ^_^
Noureen Elvina ni anak dara sulung my bff Nur Wardah Hanim ...
Mama Noureen berkali-kali pesan suruh datang .. even hari sebelom majlis dia still dok message pesan so kalau tak pi tu memang nak kena luku la kan..
Kebetulan majlis di buat pada cuti raya cina so memang aku bertapa di kampung selama seminggu ..


Pagi , 10 February awal-awal dah bersiap nak pi..
Sebab jarak rumah kami memang agak jauh jugak lah.. Kangar - Kuala Nerang..
Dalam pukul 11.30 pagi macam tu kot aku bertolak.
Drive alone sampai ke Kuala Kedah jer....
Pergi ke Kuala Kedah sebab nak ambil Datin ^_^



Kami sampai kat rumah Wardah masa tu hampir pukul 2 dah ...
Tapi makanan of course lah still ada..
Semua nya berasaskan kambing ... eh ayam pon ada...




Haaaaa... ni lah mama kepada Noureen yang comel tu..
Wardah , my bff masa sekolah teknik... kawan since umur 16 tahun.
Friends for 15 years wow lama nya tak sangka kannn ^_^

Ni ler si kecik Noureen yang di rai pada hari nii..
Comel macam mama dan ayah dia :)


Masa kami nak bergambar dengan dia, dia tidor pulak si kecik nii,,, :)








Ada bakat tak nak jadi mommy ^_^
Noureen mengantuk tu ...  bangun sat pastu reyau laaa sebab tak cukup tidoq kannn :)





Lepas sesi berposing sakan kami pun balik....
Tak sempat la nak sembang-sembang dan duduk lama-lama macam time pi raya hehe...
TQ Wardah sebab sudi jemput dan sentiasa ingat aku kalau ada kenuri ka apa ... 
Friends forever ^_^



Balik dari umah Wardah tu kami singgah kat Aman Sentral..
Kedah dah ada mall besaq dah so kalau tak pi rugi lahhh kannn ^_^



Posing dalam toilet is a must ^_^
sebab ada cermin yang besaq gedabak full body kannn so apa lagi



Cny decoration kat Aman sentral .... ^_^
Cantik jugakkk lahhh....


Dalam pukul 5 tu kami bergegas balik..
Ye lah dah aku sorang kan so kena lah balik awal..
Tak puas jumpa dengan Datin sebab masa very singkat..
Till next time ye Datin ... 

Bye!!!

8 comments:

  1. awaaaaa..awaaa mcam dah kecik lahhhh
    lawa ler pulakkkkkk jeles mak jem hahaha
    comel bby noureen tu

    ReplyDelete
  2. hi bru ada masa singgah sini dan follow balik. Org SP eh. boleh la lepak sana roger2 awak.
    comelnya baby ni :)

    ReplyDelete
  3. Zaman sekarang ni dah trend kan buat aqiqah bermini pelamin berbuai bagai...suka tengok baby...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart