Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 20 February 2016

POSKAD YANG COMEL ^_^

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people ^_^
Actually aku terima poskad yang comel ni sebelum raya cina lagi....
Poskad ni dari Sally , since aku menang satu Giveaway yang aku join setelah sekian lama tak join ^_^


Sally yang baik hati telah membenarkan iolls memilih so iolls pilih yang ada belon udara niii ^_^
Comel kannnn.. sebab semua poskad tu memang comel pun...

To Sally :

Kalau nak datang Johor , let me know.. 
Kak Liya welcome u anytime ^_^
Boleh lah kalau setakat nak bawak jenjalan dan makan makan tu ,
memang dah expert jalan kat JB dan tempat makan best!

Bye !!

6 comments:

  1. yeay! alhamdulillah...sampai jugak akhirnyaa yaa..hihihi..nnt kalau Sally ada masa Sally pi sana kak eh :)

    ReplyDelete
  2. owh, dari sally.. secomel pengirim.. heheh

    ReplyDelete
  3. Kalau akak nak gi Johor boleh ke let you know jugak...ekekeke...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart