Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 4 November 2016

BALIK KAMPUNG HOHOHOHO

 Assalamualaikum........
Anyeonghaseyo beautiful people ...
Its been a long long long long time since I last wrote...
Been having a very busy time of my life that I have been leaving my blogging world for a long period of time .. okay seriously I is very rindu sangat nak menulis tapi masa tak cukup ..
Sekarang kat kampong, balik 5 hari ja , so boleh lah kita menulis sikit-sikit setakat termampu kan.



okay kita tempek gambaq sekeping kot kot ada yang rindukan kita haha...
Amek dalam tandas ni ha last night after touch down KLIA 2 from JB.
Bermalam di surau KLIA 2 ,satu malam sebelum fly ke Alor Setar .


Suasana KLIA2 at 5.00am in the morning .. semua nak pi melancong ni..
Jeles ... ^_^ OKay nanti lah sambung kisah masa dah sampai kat kampong ,
until then, byeeeeeeeeeeee.....

8 comments:

  1. Hohoho... Balik kampung...
    Semoga selamat perjalanan pergi dan balik ye..

    ReplyDelete
  2. hoiii! balik kampung tak ajak tauuuu...hahahaha...semoga bergembiraaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho....sally blik kg korea pon x ajkk kikiki

      Delete
  3. Wah...seronoknya balik kampung...balik kampunglah seronoknya sukar digambarkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haii kak ^_^ aah kak best balik kg.. lma mna pn xpernah puas

      Delete
  4. 949 datang bertenggek. selamat malam :)

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. Ahaaa cuti 5 hari. Jadi betul lah lama x update blog dan dh kurang blog walking x mcm dulu bz betul tu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart