Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 6 November 2016

THE ARRIVAL

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo people...
Hari ni hari ke 3 aku berada di kampong halaman ... sekejap ja kan dah hari ke tiga ..
Pagi tersebut , hari jumaat lepas tepat pukul 8.05 am sampai lah aku ke negeri kelahiran,Kedah.
Kelahiran je lah ye menetap kat Perlis officially Perlis citizen lah ^_^
Even Kedah menang piala F.A pon tak effect my personal feeling pon ...


Okey cam biasa kita tempek sekeping gambaq yang besaq gedabak ni.
ehehhehehehheeee...

That day , datin come pick me up ^_^
So we go eat breakfast together and chit chat a bit.
I was very tired that day sebab 4 pm dah wake up , tido ada lah 3 jam kot
Datin want to go to someplace else but I refuse and promise will meet again the other day.




So I decided to take a train which will reach Arau and takes around half an hour.


Memula sampai kat stesen keretapi yang lama ni dulu .
Terus tanpa membuang masa kami pon bergambar kenangan dulu sebab vintage kan








Nampak kurus kat sini tapi hakikat nya tak pun , hihihi.
Nanti sambung entry di stesen keretapi yang baru pulak
Till then , byeee

11 comments:

  1. Skrg lieya keja kat johor kan so berapa lama cuti blk kg

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik 5 hari ja nii huhuhuhu aah keja johor skrg

      Delete
  2. Ehh jap masih ingat JM x ni ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. mesti lah igt , JM ni kan nak kena cubit nii hehehhe

      Delete
  3. Dah lama x muncul d blog ingat dh x update blog lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. busy sgt jm keja sampai blog terabai dh huhuhu

      Delete
  4. Lama tak datang sini. Rindu kat akak. Masih ingat kinah lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat2 hehe eh dah ada anak ke kinah , lama sgt nii tggal dunia blog sampaii xtau apa huhu

      Delete
  5. Lama tak datang sini. Rindu kat akak. Masih ingat kinah lagi?

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart