Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 1 March 2016

MAKEUP REVIEW : COTY AIR SPUN LOOSE POWDER

Assalamualaikum uolls..
Anyeonghaseyo people all around the world..
Today i would love to review the ever famous and vintage Coty Air Spun Loose Powder ...
Macam dah lama sangat kan tak review product and all my post revolve only around my activity jer.
Actually, aku terjumpa loose powder ni kat instagram and youtube makeup tutorial.
So sangat teruja dengan packaging dan juga sebab dia sangat vintage so aku pun try lah order satu.

Bedak ni agak besar jugak lah dari segi saiz dia ^_^
So rasa nya nak habes sekotak ni boleh makan tahun jugak laaa...
Hampa semua tau dak bedak ni since 1935 so memang agak vintage lah so berapa kali nak habaq pasai vintage ni pon tak tau tapi since aku teruja sangat so aku memang akan ulang perkataan vintage ni hehehheheeheheh :)
Kata nya bedak ni punya kuality setanding Laura Mercier loose powder cuma harga dia agak murah sikit :)


Keratan majalah ke iklan ke apa ni tapi yang dolu-dolu jugakk niii... :)
My shade : translucent extra coverage

What i like about Coty Air Spun Loose Powder

1. Tekstur yang sangat lembut dan mudah meresap..
2. Tahan lama :)

What i dont like about Coty Air Spun Loose Powder

1. The smell ( bedak zaman dulu means bau nya yang agak kuat tu di kekalkan- means smell of nenek tua , LOL !!)

But overall suka sangat -sangatt dengan bedak niii...

Sebab vintage !!! 
Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart