Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 6 November 2016

THE ARRIVAL

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo people...
Hari ni hari ke 3 aku berada di kampong halaman ... sekejap ja kan dah hari ke tiga ..
Pagi tersebut , hari jumaat lepas tepat pukul 8.05 am sampai lah aku ke negeri kelahiran,Kedah.
Kelahiran je lah ye menetap kat Perlis officially Perlis citizen lah ^_^
Even Kedah menang piala F.A pon tak effect my personal feeling pon ...


Okey cam biasa kita tempek sekeping gambaq yang besaq gedabak ni.
ehehhehehehheeee...

That day , datin come pick me up ^_^
So we go eat breakfast together and chit chat a bit.
I was very tired that day sebab 4 pm dah wake up , tido ada lah 3 jam kot
Datin want to go to someplace else but I refuse and promise will meet again the other day.




So I decided to take a train which will reach Arau and takes around half an hour.


Memula sampai kat stesen keretapi yang lama ni dulu .
Terus tanpa membuang masa kami pon bergambar kenangan dulu sebab vintage kan








Nampak kurus kat sini tapi hakikat nya tak pun , hihihi.
Nanti sambung entry di stesen keretapi yang baru pulak
Till then , byeee

Friday, 4 November 2016

BALIK KAMPUNG HOHOHOHO

 Assalamualaikum........
Anyeonghaseyo beautiful people ...
Its been a long long long long time since I last wrote...
Been having a very busy time of my life that I have been leaving my blogging world for a long period of time .. okay seriously I is very rindu sangat nak menulis tapi masa tak cukup ..
Sekarang kat kampong, balik 5 hari ja , so boleh lah kita menulis sikit-sikit setakat termampu kan.



okay kita tempek gambaq sekeping kot kot ada yang rindukan kita haha...
Amek dalam tandas ni ha last night after touch down KLIA 2 from JB.
Bermalam di surau KLIA 2 ,satu malam sebelum fly ke Alor Setar .


Suasana KLIA2 at 5.00am in the morning .. semua nak pi melancong ni..
Jeles ... ^_^ OKay nanti lah sambung kisah masa dah sampai kat kampong ,
until then, byeeeeeeeeeeee.....
Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart