Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 11 April 2017

EMIER



Assalamualaikum semua .. Anyeong !
Emir ni kalau ikut kan beza umoq tu memang dah macam anak sendiri dah .
Tapi sebab dia anak mak sedara aku jadi nya dia sepupu aku lah kan ... ^_^
Dia memang comel sangat uolls.
Lahir tahun 2016 bulan November tapi kak Lieya ni baru bulan 3 pergi tengok dia...
Apalah teruk sangat neh adooooiiiii lahh...\
Busy sangat dengan kerja uolls .....






Hari tu masa pergi rumah Emir ni kan sebab adik aku Siti dah habes belajar .
So dia nak pergi bei bertandang ke rumah mak saudara aku neh untuk kali terakhir sebelum balik Perlis sebab dulu masa dia mula-mula start belajar kat Johor ni,
Mak sedara ni lah yang banyak tolong dia ^_^




Uolss tengok lah tangan Emir ni , putih melepak ...!
Nak bandingkan dengan tangan aku memang tak leh banding langsung...
Bila lah akak nak putih niiiii  

Bye!

Friday, 7 April 2017

COMEBACK

Assalamualaikum..................
Hai semua ... eh lama nya tak mencoret kat sini kan..
Masa tak pernah mengizinkan actually di sebabkan tuntutan kerja.
Dah berapa kali berjanji nak aktif semula tapi ke laut jugak semua harapan tinggal juga.
Sebenar nya banyak ja benda nak di kongsikan dengan semua .
Tapi tak sempat lah ...
Banyak perubahan yang telah berlaku cuma satu ja yang tak berubah tu adalah saya masih lagi gemok hahahahaha !!! bila lah nak kurus nii ??
Okey terlanjur menulis , harapan lepas ni dapat aktif kembali..
Sekian terima kasih ^_^


P.s : The picture was randomly selected ^_^
Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart