Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 7 April 2017

COMEBACK

Assalamualaikum..................
Hai semua ... eh lama nya tak mencoret kat sini kan..
Masa tak pernah mengizinkan actually di sebabkan tuntutan kerja.
Dah berapa kali berjanji nak aktif semula tapi ke laut jugak semua harapan tinggal juga.
Sebenar nya banyak ja benda nak di kongsikan dengan semua .
Tapi tak sempat lah ...
Banyak perubahan yang telah berlaku cuma satu ja yang tak berubah tu adalah saya masih lagi gemok hahahahaha !!! bila lah nak kurus nii ??
Okey terlanjur menulis , harapan lepas ni dapat aktif kembali..
Sekian terima kasih ^_^


P.s : The picture was randomly selected ^_^

4 comments:

  1. welcome back. kebetulan duk update bloglist td kita masukkan lieya, tu yg terperasan.

    ReplyDelete
  2. Lama tak baca coretan Lieya...selamat kembali aktif Lieya...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart