Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 11 April 2017

EMIER



Assalamualaikum semua .. Anyeong !
Emir ni kalau ikut kan beza umoq tu memang dah macam anak sendiri dah .
Tapi sebab dia anak mak sedara aku jadi nya dia sepupu aku lah kan ... ^_^
Dia memang comel sangat uolls.
Lahir tahun 2016 bulan November tapi kak Lieya ni baru bulan 3 pergi tengok dia...
Apalah teruk sangat neh adooooiiiii lahh...\
Busy sangat dengan kerja uolls .....






Hari tu masa pergi rumah Emir ni kan sebab adik aku Siti dah habes belajar .
So dia nak pergi bei bertandang ke rumah mak saudara aku neh untuk kali terakhir sebelum balik Perlis sebab dulu masa dia mula-mula start belajar kat Johor ni,
Mak sedara ni lah yang banyak tolong dia ^_^




Uolss tengok lah tangan Emir ni , putih melepak ...!
Nak bandingkan dengan tangan aku memang tak leh banding langsung...
Bila lah akak nak putih niiiii  

Bye!

2 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart