Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 28 May 2017

1ST DAY OF RAMADHAN 2017

Assalamualaikum....

Anyeonghaseyo beautiful people and fellows friend ....

Yesterday 1st day of Ramadhan memang penat gila lah sebab berjalan tengah panas pastu marah plak kat budak kerja sebab tak dengar kata , eh belagak bos lak haha..



Sememang nya kalau bekerja tengah panas macam ni darah pun naik tak menentu ...

Balik je dari site terus pengsan tak ingat dunia ..

Pastu balik rumah je terus pergi mandi nak segarkan diri dan tunggu masa nak gi bazar,



1st day of Ramadhan , berbuka dengan nasi kerabu dan air cendol..

Semua nya jasa membeli di bazar Ramadhan yang terletak di Taman Sri Pulai.

Semalam tu dah round 3 bazar Ramadhan dan yang paling banyak makanan tu kat Taman Sri Pulai je .
Petang ni nak menjengah ke sana lagi dan tak sure nak beli apa ...

Okay  bye for now ^_^

4 comments:

  1. Helooo adikkkk
    Rindu ngan kamu
    Selamat berpuasa ok
    Nti2 kita jpa insyallah

    ReplyDelete
  2. Org bujang x apa bli kat bazar je hihi

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa lieya..jgn marah2 eh..puasa tu heee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart