Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 20 May 2017

HO CHI MINH TRIP - THE ARRIVAL

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people ......
Penerbangan di jadualkan berlepas pada pukul 7.00 pagi , Boleh baca kat entry pertama untuk intro tentang HO CHI MINH trip niii ^_^


 Pagi tu masa mula naik kapal terbang tu kan awan pun hitam jer ..
Nasib baik lah bila dah kat atas dan jalan sikit cuaca okay dah ^_^
Alhamdulillah ... perjalanan smooth je ..

 Masa ni dah nak sampai dah ni , dari atas dah nampak the forever famous Mekong River .
Sangat teruja sebab sungai ni besar sangat-sangat dan ada delta-delta yang bertaburan
Indah nya ciptaan Mu ya Allah...

 Suka sangat dengan kepulan awan yang bertaburan ni .. cantik


 Akhirnya sampai jugak ke destinasi yang di tuju ...
Masa tu pukul 8 pagi kat sana ... ^_^

 Lapangan Tan Soon Nhat , betul ke dak eja nii haha...
Cuaca kat sini okay-okay je nampak masa ni....

 Tengok lah betapa ramai nya orang kat sini....
Semua nya nak melancong ke Ho Chi Minh , tapi mujur lah walaupun ramai kitorg beratur pun tak lama sangat pun...


Selfie sepukul dulu ye........
After dah clear semua hal immegresen tu kami terus berlari keluar mencari package data internet.
Nanti saya share kat next entry okay ....



Akhir nya sampai jugak kat pekan dia .... Ni lorong hotel kami.
Le Than Thon nama jalan ni, betui dak eja ni malas lak nak google , kihkihkih..
Okay nanti iolls cerita kat next entry pasal hotel ...
Sengaja nak bagi banyak entry kahkahkah ..
Until then , have a nice day everyone !!

3 comments:

  1. memang syok dapat duk tepi tingkap kan ^_^
    dapat tengok awan,lawa pulak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah happy dpt dok tepi tgkap pastu ambil pic awan

      Delete
  2. Mesti ramai org dari msia kan? Sbb og msia ni kurang pergi hanoi,danang or hoi an

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart