Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 21 May 2017

HO CHI MINH TRIP - THE RED RUBY HOTEL

Assalamualaikum..........

Anyeonghaseyo beautiful people , and fellows friend .. bersua kita lagi di lembaran ketiga ..

Hari ni just nak cerita pasal hotel yang kami stay sepanjang kami berada di bandar Ho Chi Minh.

Sebenarnya sebelum menempah hotel ni, iolls dah tempah Sasa Hotel yang jauh lebih murah tapi memandangkan lokasi nya terlalu jauh daripada pekan Ben Thant so kami terpaksa cancel dan cari hotel lain.

So lepas cari punya cari jumpa lah hotel yang memang dekat dengan Pasar Ben Thant iaitu The Red Ruby Hotel yang terletak di Jalan Le Than Thon.




Macam ni lah rupanya hotel tu tapi saya terlupa pulak nak ambil gambar depan hotel tu.

Tak apa lah kan asal ada gambar dalam bilik tu lagi baik kan.

Overall masa stay kat hotel ni okay sangat sebab bilik memang luas dan selesa ..

Tuala pun memang diorg tukar setiap hari ..

Ada tub mandi air pon bersih dan segar je time mandi.

Cuma shower gel and shampoo yang di sediakan tu je mcm tak de kualiti.

Tapi benda macam tu tak de masalah sangat bagi saya ...



Total damage for 4 days 3 night stay , RM400++
Saya book kat agoda setelah beberapa hari mencari ^_^

Ok bye !!


1 comment:

  1. JM selalu stay kat saigon pink 2 hotel kuar dari lobi hotel pandang kiri dah nampak pintu masuk ben than tu tp harga sebilik dah makin mahal skrg dulu rm90 ke per night

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart