Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 7 July 2018

Pengabaian Tahap Teruk

Assalamualaikum........................
Anyeonghaseyo beautiful people..... Blog ini sudah terabai di tahap yang paling teruk. Semenjak hakak berpindah ke Johor atas urusan kerja memang tak pernah sempat nak update blog ... 
Belum sempat habis cerita di Johor sekarang sis berpindah pulak ke Pulau Pinang..
Actually , sis berada di Johor agak lama jugak la . Since 2015 sampai lah tahun 2017 . 
Kalau dihitung di congak agak-agak 3 tahun jugak la kawan-kawan. 
Sis pun tak tahu dari mana nak start bercerita ni , tapi kita try lah slow-slow catch up kan .. 
Apa pun ..... hope u guys enjoy the view of sunset glow ^_^
Which was taken at my home balcony .....
So serene kan ..................... Til then ... byeeeeeeee..


P.s : Mengumpul kekuatan untuk update blog ^_^ Semoga istiqomah 

No comments:

Post a Comment

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart