Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 10 February 2013

A GIFT !

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people..
Hari ni saya dapat hadiah!
Yay!! dan saya sangat heppy..
Thanks to my chocolate man.. :)


hheheeee.. my new teddy bear ..
so cute huh.. 
hehehee. actually ada banyak lagii bear2 yang lagi comel dari ni.
Tapi yang ni sedap pelok so
aku pilih yang ni lah.
Dan harga nya pon affordable.. :)


second gift that i got.
coin saver ! yay!
so aku akan rajin menabung.. :)
insyaAllah..

So sekarang hati aku sangat gembira :)
Malam ni tido leh la pelok dengan bear2..
suke , suke , suke..

ok.. thanxx for reading!
sarang hae!



8 comments:

  1. comelnya tabung tue..hehe semangat nak menabung ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah .. nak kumpul byk2 .. then nak simpan dlm asb . hehehee :)

      Delete
  2. Wah...Bestnya dapat hadiah ^_^

    P/S: Salam kenal dari Wilma...Wilma dah jadi follower # 385 Lieya ya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye wilma , salam kenal jugak n thanxx sbb follow :) keep in touch

      Delete
  3. wah , untunglah dapat hadiah . hehe ~_~ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah , sekali sekala dapat. hehhehe

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart