Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 11 April 2017

EMIER



Assalamualaikum semua .. Anyeong !
Emir ni kalau ikut kan beza umoq tu memang dah macam anak sendiri dah .
Tapi sebab dia anak mak sedara aku jadi nya dia sepupu aku lah kan ... ^_^
Dia memang comel sangat uolls.
Lahir tahun 2016 bulan November tapi kak Lieya ni baru bulan 3 pergi tengok dia...
Apalah teruk sangat neh adooooiiiii lahh...\
Busy sangat dengan kerja uolls .....






Hari tu masa pergi rumah Emir ni kan sebab adik aku Siti dah habes belajar .
So dia nak pergi bei bertandang ke rumah mak saudara aku neh untuk kali terakhir sebelum balik Perlis sebab dulu masa dia mula-mula start belajar kat Johor ni,
Mak sedara ni lah yang banyak tolong dia ^_^




Uolss tengok lah tangan Emir ni , putih melepak ...!
Nak bandingkan dengan tangan aku memang tak leh banding langsung...
Bila lah akak nak putih niiiii  

Bye!

Friday, 7 April 2017

COMEBACK

Assalamualaikum..................
Hai semua ... eh lama nya tak mencoret kat sini kan..
Masa tak pernah mengizinkan actually di sebabkan tuntutan kerja.
Dah berapa kali berjanji nak aktif semula tapi ke laut jugak semua harapan tinggal juga.
Sebenar nya banyak ja benda nak di kongsikan dengan semua .
Tapi tak sempat lah ...
Banyak perubahan yang telah berlaku cuma satu ja yang tak berubah tu adalah saya masih lagi gemok hahahahaha !!! bila lah nak kurus nii ??
Okey terlanjur menulis , harapan lepas ni dapat aktif kembali..
Sekian terima kasih ^_^


P.s : The picture was randomly selected ^_^

Sunday, 6 November 2016

THE ARRIVAL

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo people...
Hari ni hari ke 3 aku berada di kampong halaman ... sekejap ja kan dah hari ke tiga ..
Pagi tersebut , hari jumaat lepas tepat pukul 8.05 am sampai lah aku ke negeri kelahiran,Kedah.
Kelahiran je lah ye menetap kat Perlis officially Perlis citizen lah ^_^
Even Kedah menang piala F.A pon tak effect my personal feeling pon ...


Okey cam biasa kita tempek sekeping gambaq yang besaq gedabak ni.
ehehhehehehheeee...

That day , datin come pick me up ^_^
So we go eat breakfast together and chit chat a bit.
I was very tired that day sebab 4 pm dah wake up , tido ada lah 3 jam kot
Datin want to go to someplace else but I refuse and promise will meet again the other day.




So I decided to take a train which will reach Arau and takes around half an hour.


Memula sampai kat stesen keretapi yang lama ni dulu .
Terus tanpa membuang masa kami pon bergambar kenangan dulu sebab vintage kan








Nampak kurus kat sini tapi hakikat nya tak pun , hihihi.
Nanti sambung entry di stesen keretapi yang baru pulak
Till then , byeee

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart