Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 17 February 2013

SABOTAJ!

Assalamualaikum..
Anyeong haseyoooo..
Ahh hilang semangat aku!
Tiba2 ja aku dapat tau ada org yang tls kat cbox 
org lain guna link aku..
Sapa lah manusia haram jadah tu ek...
Wlo sapa pon hg ,
aku harap Allah akan memberikan balasan yang setimpal..

Bila aku dapat tau aku telah di sabotaj ,
pi terjah cbox tersebut
dan jumpa ayat kat bawah ni..
yg guna link blog aku utk tls ni...

Jngn follow saya. Nabila Medan BODOH!

Seriously sapa lah yang sanggup buat mcam ni ???. 
Heran dan sngat speechless,
 sedangkan kebanyakan orang 
yang aku dok follow dan bw depa pnya belog
aku lgsung xkenai...
dan seboleh nya aku tak mau nk buat musuh dgn sesapa pon..
Bukan nya budak2 nak bergaduh xtentu hala mcm ni..
tiba2 pulak aku ada musuh 
tanpa sebab..
yg aku tau org yang buat keja mcm ni
hanya org gila.

pastu tak pasai2 pulak kawan si nabila tu
 dok maki hamun kat cbox aku balik..
org tu memang aku xkenai 
tapi dia tau diri dia sapa.
so kepada awak yg dah tulis bukan2 tu..
kakak faham awak nak jaga kawan awak
tapi at least tak boleh ke tanya secara baik..

As a matter of fact ..
aku ni pada tahun 2013 dah 28 tahun..
bukan 8 tahun atau 18 tahun.
Apa faedah nya yang aku dapat untk cari pasal dengan 
org yang lgsung aku x kenai.
dan blog aku ni wujud pon bukan utk bergaduh dgn sesapa 
tapi utk berkongsi benda yang aku suka.
Tapi bila dah jadi macam nii.
Memang rasa sgt down dan spoil gila.

so kepada yang dh tls bukan2 kat 
cbox nabila tu guna link aku,,
thank u so much !
what u give u will get back.
U just wait and see.
aku memang tak kan tau hg sapa sampai bila pon.
tapi Allah tau sapa hg.
So aku serah kan hal ni kepada Allah 

No matter what happen ,
I will not stop blogging just because 
of some stupid leech that 
dont even know their place !...
This is just the obstacle that
i have to face to make me 
strong... 

Sekian..







6 comments:

  1. Hai akak. I know that person you meant in this entry is me cos you used akak. Im not appearing anonymous anymore cos I dont want you to misunderstand. And fyi, I am not involved in anything related to the cbox. I didnt touch your cbox at all, and I came here just bookmarked your page cos I want to see your reaction and thought maybe I could help cos I somehow sensed that it wasnt you. Well I've done my part in the previous entry by telling and appearing anonymous cos I dont want to be known. But now it's obvious akak dah salah faham and thought I am one of them and Im here to clarify it. Im just trying to help. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dear thanxx soo much for telling me :)and sorry for misunderstanding. and sbb adik ni la akak dapat tau hal sebenar. akak dok terpikir2 jugak ada ke akak kata kat sapa2 sbb memang xdak and since u came and tell me everything then i know that was the reason for those dirty words that came across my face for no reason. the entry above were dedicated to the person who had make me the evil one and also the people who suddenly appear at my cbox unwelcome. once again.. thanxxxx a whole lot.. :)

      Delete
  2. camni punya hal pon ade., haihhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. awat xdak... dalam dunia ni mcm2 peel manusia yg kita tak jangka pon ada .. so everyone must beware :)

      Delete
  3. rasanya ini kerja org2 yg masih takat tak lepas spm..huhu..ikut suka hati dia ja..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi2.. org tua klo wat prgai cm ni memang pelik la.. huhu

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart