Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 8 February 2013

SELENA GOMEZ EDP FOR WOMEN

Assalamualaikum....
Anyeong haseyo beautiful people.
Kelmarin aku terjumpa satu perfume yang agak comel..
Perfume apa kah itu ??
"Selena Gomez EDP for women"

comel kan ?
unik gila kot botol dia memang aku berkenan sangat2..
what about the smell ?
nak tau kandungan yang ada dalam perfume ni ?

Top notes :
orange , peach , pineapple & raspberry

middle notes :
musk , freesia & blackberry

base notes :
amber , vanilla, dark chocolate & coconut.

wow.. semua nya yummy ..
so perfume ni di klasifikasikan dalam kumpulan
Floral Fruity Gourmand :)
my favourite actually..
element sweet mcm buah 
wangi mcam bunga 
dan bau sedap macam nak gigit2.. 
mengikut survey yang telah di buat , 
perfume ni sesuai di guna kan pada musim panas dan waktu siang.
Jadi amat2 lah bersesuaian dengan kita yang tingga kat tempat 
yang panas mcm ni :)


so... what other think about this perfume ?

"I love this new fragrance by Selena Gomez!!! First of all the bottle its very pretty :) i like how she created it with lips and the smell of the perfume its much maturing and long lasting then Justin biebers perfumes..."
"I am a guy and I got a sample of this with my colognes today and I have to say I really like this scent. I was gonna give it to my girlfriend but now Im gonna keep it for myself and see what she says, haha. Very nice scent, smells like dessert.EDIT: She liked it but she could tell it was perfume, i ended up giving it to her cause it smelled better on her."

so, macam mana ?
Boleh dapat gambaran x ?
Kalao nak tau dengan lebih lanjut boleh la baca 
dekat SINI

OK... thanxx for reading everyone !
Sarang hae!

source : fragrantica.com



2 comments:

  1. haven't smell this ...but for sure would like to search and have a smell review on it...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila baca kat review mcm best . :) botol pon cntik

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart