Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 20 May 2013

CAHAYA MATA KEDUA SHUIB DAN SARAH

Assalamualaikum..
Anyeong haseyo beautiful people.
Jom tengok gambaq anak ke 2
Shuib dan Sarah .


Bayi seberat 3.6kg ini dilahir kan pada
pukul 4.46pm , 17 May 2013..



Nama yang di berikan kepada anak
kedua mereka ialah Dzakira Talita Zahra.
Comel kan nama anak ke 2 ni...



Shuib seorang ayah yang sangat penyayang



Abg dukung adik. comel sangat.
Anak sulung Uwais Alqarni 
dah pon berumur setahun lebih 
(Lahir pada 4 Dec 2011)

Semoga rumah tangga mereka berdua
bertambah bahagia dengan hadir nya 
cahaya mata ke dua niii.. ^_^

source : ohbulan 







8 comments:

  1. COMEL ..! kita selalu meet dorg ni kt tesco k.selangor shopping pampers. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeee. besh nye dapat jumpa artis. kiter yang dok hulu2 ni jarang sgt dpat jumpa kecuali ada special event ^_^

      Delete
  2. comelnya... how are you dear? sorry kakak lama x singgah... busy sikit and got few other factors....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya sihat jer kak farah. itu lah akak pegnant skrg kan.. congrats yer akak.. n take care tau.. ^_^

      Delete
  3. comel2 nya anak sarah ngan shuib nie..abang ngan adik..dua2 cute =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah comel sgt2 . geram rasa mcm nak cubit. ^_^

      Delete
  4. comeinya..tgk budak2 kecik ni mulo lah verangan nak kahwin ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah JM.. sama lah kiter. tak sabaq nak ada anak seniri. firstly kena carik bapak anak dulu lah JM @_*

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart