Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 29 January 2014

3 of a kind ^_^

Assalamualaikum..... 
Anyeonghaseyo beautiful people.......... ^_^
Bila dok kat umah malas sangat nak tulis blog.. internet pon lembap...
Sori tau kepada mereka-mereka yang dtg ke blog ni....
Aku tak sempat nak blogwalking dan tinggal kan komen....
InsyaAllah hari ni aku akan cuba tunai kan janji yang tertunggak....
Berbalik kepada tajuk , kelmarin petang aku pergi cari baju...
Untuk nak pergi company trip nanti , lagipon memang tak da baju nak pakai.
Masa dok try baju tu aku pon ambil gambar mana tau ada lingering feeling nak beli
boleh ja pergi beli sebelum terlambat kan.... 




Antara ke 3 baju ni yang mana hampa rasa comel....
Salah satu daripada ni aku memang dah beli tapi tak mau habaq. 
saja nak suruh hampa semua tlg pilih....
Mana tau lepas ni aku ubah pikiran pi beli sepasang lagi kan..... ^_^

TQ for reading.. jgn lupa tinggal kan komen ^_^

23 comments:

  1. rasanya yang 1st pic kot. nad suka yg simple :)

    ReplyDelete
  2. Akak suka yang last...feeling chomel je denga bunga2 kecik2 tu.

    ReplyDelete
  3. iols suka yg 1st tu npk uols kurus n comel haha kbai

    ReplyDelete
  4. sy rse yg last tu nmpak lbh ssuai dgn awk wlpun yg 1st tu design cantik =)

    jom bg idea..bole dpt hadiah free - http://eirza.blogspot.com/2014/01/nak-hadiah-free-tak-jom-grab-peluang-ni.html

    ReplyDelete
  5. Ida suka yg atas sekali... Sori cakap yg dua bunga2 tu mcm tua sikit....

    ReplyDelete
  6. salam. wahh..banyak fesyen baju ya hehe

    ReplyDelete
  7. JM suka yg ke 3...tapi no 1 pun cantik gak

    ReplyDelete
  8. The 3rd one is good :D 2nd and 3rd okay because nampak casual sikit. Pertama tu quite formal. Haha..

    ReplyDelete
  9. kalo SB kan..no 2 tu okey untuk lieya

    ReplyDelete
  10. heee~
    qila suka 3 3 :D hehehe
    first mmg lawa gila.
    2nd comel.
    3rd nonono ;D ehehehe

    ReplyDelete
  11. Alamak nad suka number 2 or 3 pulak hehe :p

    ReplyDelete
  12. yang first tu comel kakak sayang. sebab kemas dan look simple. nampak macam vintage pown ea jugak. maybe sebab colour. :)

    ReplyDelete
  13. miza suka yang no 2 ngan 3..hehee..suka tgok orang pakai baju bunga2 ^_^

    ReplyDelete
  14. No 1.. adalah paling terbaik.. nampak moden dan berseri :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart