Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 25 January 2014

ALHAMDULILLAH ....... SELAMAT SAMPAI... ^_^Z

Assalamualaikum.................
Anyeonghaseyo beautiful all around the world............
Guess what ?! Kiter dah sampai umah .... Horeyyyy!!
Semalam uncle Ah Tong dan kawan nya yang tolong hantaq kan....
Aku pergi tinggal kereta kat tempat simpanan machine company aku then dari situ lah kami bertolak.
At first uncle Ah Tong sorang ja yang nak hantar kan aku... 
Tapi tetiba uncle Ah Wai offer diri nak pergi sekali... 
Lega sikit lah hati sebab depa berdua . Uncle dua2 ni tak tau jalan nak pergi seksyen 17.
Aku lah silap pi beli tiket kat sana ... hajat nak tumpang letak kereta kat umah member sebab umah
dia dekat dengan stesen komuter tu kan tapi sebab kereta luar tak leh so musnah lah plan..

Kami pergi semalam pon berpandukan sign board je lah...
Paham-paham ja lah jalan kat Shah Alam banyak round about....
Hampa bayang kan lah dari umah aku nak ke seksyen 17 tu amek masa sampai sejam lebih.
Bas aku semalam pukul 10.30 pm tapi pukul 10.10 still dok cari seksyen 17.
Nasib baik at last jumpa jugak.. Fuh lega rasa nya... 
Uncle pulak sesat nak cari jalan balik ke Subang... ^_^ Nasib baik berdua kan.
Kalau sorang memang kesian la.. so next time kalau nak balik kg memang tak naik dah
kat seksyen 17 .. better naik kat Pudu ja tak pon naik flight kalau ada tiket murah ^_^
Until then ! Bye for now.... ^_^


20 comments:

  1. hahha home sweet home.. yup somtimes ryn isytiharkan shah alam bandaraya roundabout. hewhew

    ReplyDelete
  2. Welcome home lieya mesti serabut mabut kan heeee

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah selamat sampai rumah.. :D

    ReplyDelete
  4. Slmt smpai rumah... kalau nrl pi shah alam, confirm sesat... ;-)

    ReplyDelete
  5. Hihihihi bestnyaaaaaaaaaaaaaa <3333333 hihihihi

    ReplyDelete
  6. hana pown sekarang ada dekat rumah. esok kena balik KL balik :(

    ReplyDelete
  7. hahaha kalau tak biasa dgn shah alam mmg boleh serabut kepala otak..
    apa2 jnaji selamat sampai sudahh :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah kan Lieya dah sampai rumah.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah ^_^ sampai sudah memang kalau tak tahu jalan akan sesat.. salah masuk lorong dah salah jalan

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah ..apa yang dear cakap tu memang betul ..tak da tempat yang paling best melainkan rumah sendiri ..alhamdulilah ..

    selamat berhujung minggu dear ..muahh

    ReplyDelete
  11. seronoknya lieya dpt bercuti pjg

    ReplyDelete
  12. Naik flight jalah cepat...dari KL Sentral ambik bas je kapalterbangmerah ke kapalterbangwaubulan ke dua2 ada bas kat situ.

    ReplyDelete
  13. lieya cuti panjang sempena tahun baru cina ke?

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah...selamat juga sampai b=walau tempuh macam2 ye...selamat bercuti ye lieya...

    ReplyDelete
  15. Hai dear.. Lama tak singgah sini.. Busy sikit skang.. Tak berkesemapatan nak bw sangat.. Huhu.. Btw, thanks coz still sudin siggah kat blog sis.. =)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah safely arrived..take care then :)

    ReplyDelete
  17. mesti dah terubat rindu kan bila dah sampai kampung..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart