Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 21 January 2014

CCTV ATAS KEPALA

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Nampak tak ???? Nampak tak apa dia kat atas tu yang berbentuk bulat...
Benda ni lah yang buat permainan aku di alam maya menjadi terhad...
Main jugak tapi sikit-sikit ja la tak leh over-over macam dulu....

Blogwalking pon agak terhad ... update blog pon tak sakan macam dulu.
Tapi still update , takut-takut ada yang rindu.. hikhikhik.....
Okey lah nak sambung buat kerja dulu... kalau sempat kiter jalan-jalan kat blog-blog kamu
yang kita sayang yerrrr... tata.. titi. tutu...... mmmuaaahhhh 

21 comments:

  1. tak suka la ada benda alah tu susah nak begerak :)

    ReplyDelete
  2. adoiiiii cantik sangat 'port' dier lieya..

    ReplyDelete
  3. Kat pejabat akak dalam pejabat tak ada 'benda' tu cuma di pintu keluar/masuk ja. Tak bebas nak bergerak. Nak korek hidung pun susah tau...ahahhaaa...

    ReplyDelete
  4. ha ha ha, bila ada kat atas kepala memang tak semengah jadinya... hu hu hu... tak tenang pun ada juga

    ReplyDelete
  5. hahaha update tetap update.. kerja tetap kerja noh :D

    ReplyDelete
  6. huiiii.. btol2 belakang kepala... hati2 jgn kantoi.. hehe

    ReplyDelete
  7. adoiiii bkn dah tukar posisi ke..tp still npk lagi eh..hehe

    ReplyDelete
  8. dah ada cctv plak,tak pe..blog tetap blog..heee

    ReplyDelete
  9. awwww nie bahaya nie hehe tapi still bole update eh:D

    ReplyDelete
  10. Selamat bekerja.. CCTV atas kepala tu... Hehehe

    ReplyDelete
  11. ahahah...ala susah lah skrg kan..ada org skodeng

    ReplyDelete
  12. kena beli broadband ne kak supaya senang online kat mana2 hehee

    ReplyDelete
  13. haha jaga2 ada yang memerhati :P

    ReplyDelete
  14. Over here, we call it eagle's eye. Haha. Penting kat sini bcos budak slalu ckp bukan2, ckp cikgu this and that. When we have cctv, we can prove we are right atau sebaliknya. Hihihi..

    ReplyDelete
  15. Ahahahahhaah takut gilaaa hihihihihihi
    hati hati kak lieyaa :P

    ReplyDelete
  16. terbaik lah. betul2 ats kepala. haha.

    ReplyDelete
  17. memang betul2 strategik kedudukan dia tu.. hihihi... happy working :)

    ReplyDelete
  18. memang bahaya.. kena betul-betul buat kerja tu..

    ReplyDelete
  19. atas kepala tu.. adoi.. mmg susah tu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart