Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 23 January 2014

CNY 2014 ANNUAL DINNER

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people....
Ini cerita Sabtu lepas... 2nd time makan annual dinner kat sini... ^_^
Acara kalau ikutkan start pukul 7 tapi kami tunggu lepas Maghrib baru bertolak.
Lagipon tempat nya dekat sangat dengan umah so apa la nak di kalutkan betol tak.
Pukul 7.15 tiba-tiba dapat panggilan telefon daripada Mr goh... 
Dia dah kalut tengok kami berdua tak sampai lagi ... prihatin kan...
Aku pon habaq kat dia kami akan mai lepas maghrib ... ^_^
So dengaq ja bunyi azan tu terus solat dan siap solat mekap cepat-cepat dan bertolak.
Time kami sampai tu memang dah gelap dah pon dan orang semua dah penuh meja... 
So cari punya cari tempat nak duduk Mr Goh pon mai jemput kami dan suruh kami duduk 
sekali dengan geng HQ tapi depa macam tak sudi terus depa suruh kami dok kat meja kosong.
Hek eleh macam la kami ni lapaq sangat nak dok dengan depa.. Lambat lagi.
Pastu tiba-tiba geng machinery yang office di tingkat bawah office kami tu ajak
dok dengan depa so kami tak tolak terus ja dok kat situ.... ^_^

 Saya pakai merah pada hari tersebut.. nak amek mood raya cina lah katakan 

 Makan kali ni buffet tak macam tahun lepas. boleh di katakan semua aku ambil.
Sampai sorang budak tu macam terkejut tengok pinggan aku.. hikhik..
Maklum lah depa kan makan sikit... So suddenly aku rindu kat geng2 office lama aku..
sebab ada geng bab makan banyak ni kan....

Dessert ! Sedappp especially tart .. ^_^


Ni daging kambing dan lembu... pastu ada fillet ikan jugakkk. sedappp :)

 Ni geng cina machinery.. yang tepi sekali baju krim tu menantu tokey kita.. ^_^
 Manusia-manusia yang hadir pada hari tersebut,



Malam tu ada tembak bunga api jugakkk.. :) 1st 
Dan cabutan bertuah .. aku dengan diana memang tak bertuah dan tak pernah bertuah kalau
bab cabutan bertuah ni.. memang frust menonggeng malam tu... :(


Last ly kenyang-kenyang terus balik.. Mujur makanan malam tu sedap ..
Kalao tak memang double frust la... tapi tak per,, tahun depan ada lagi.. 
tapi sure tahun depan pon mesti tak dapat jugak..... :(

Ok bye2... tq for reading ... ^_^

12 comments:

  1. hamboihhh meriah siap bunga api noh..
    lieya look nice pakai merah :))

    ReplyDelete
  2. bukan main meriah kan...cantek berbaju merah menyala..

    ReplyDelete
  3. wow vougenya lieya merah menyala gitu ehehe..jgn mrh lieya

    ReplyDelete
  4. teringat dulu ms keje kat ofis lama..boss suka sgt buat mkn2 for CNY
    tp ofis skun...ermmmmm

    ReplyDelete
  5. merah menyala..lembu pun takut hahhaha :D gurau~jangan marah ye hiii ^^

    ReplyDelete
  6. Awal smbut cny ni..merahh lg makngah.hehe

    ReplyDelete
  7. Makanan meriah betoi. Akak pon sama Lieya tak pernahnya beruah nak menang2 nih...:)

    ReplyDelete
  8. bestnye.. cmnie la kalau kompeni ramai chinese.. mmg meriah...

    ReplyDelete
  9. Bila la bos nak masuk ni...nak mintak angpow!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart