Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 16 January 2014

MAKAN-MAKAN HAPPY BIRTHDAY AKU DAN CHIA YEN

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people....
Ni nak cerita pasal jamuan makan-makan masa hari jadi aku yang lepas.. :) 
Tapi jamuan makan ni buat pada 9 January iaitu tarikh birthday Chia Yen..
Sebab beranak bulan yang sama so buat pon sekali jugak la..
Actually memang setiap tahun pon macam tu ... so dah biasa...
Hari tersebut  kami makan domino pizza... miss Lee beli pizza dan beberapa side dish
yang boleh di katakan sedap lah jugakk.. actually memang sangat sedap pon...
Jom tengok gambaq ..............................








Ini lah birthday girls pada hari niii.. :) Once again si gemok dan si kurus .. hehehee..


Yay.. puteri-puteri kesayangan Mr Goh... kikikiki...........
Rindu nya kat depa semua.......sobs sobs......

P.s : Tq sangat kepada semua kawan-kawan yang wish birthday tempoh hari...
+Sally Samsaiman+asha hana+Ainim Suju , Kak zaza , Vee, eh sapa lagi yerr ?
Semua lah .. tq tauuuu.. :)

27 comments:

  1. sama2.. once again.. happy belated birthday Lieya comeyyyy :))
    tengok tu.. nak pi KL pn dapat makan, birthday pun dapat makan.. lepas ni majlis apa lagi boleh buat makan2?? hehehhehe

    ReplyDelete
  2. sedapnyeeeeeee semua makanan tu...happy belated birthdayyyyy

    ReplyDelete
  3. sedapnya lieya lapar terus nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sedapppp sangat. suka sangat salad dia :)

      Delete
  4. sedapppnye... lapar la tgh2 hari nie... hepi besday lieya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq fiza.., ajak la hubby pegi makan :)

      Delete
  5. sedapnya laahai... lapar lak tengah2 hari gini tengok pizza tu..
    hepy belated b'day ya.. :)

    ReplyDelete
  6. domino memang sedap..suka3..asik makan2 la korang nih..jeles i....

    ReplyDelete
    Replies
    1. company ni memang suka belanja makan :)

      Delete
  7. dah lama fae x makan pizza.. Happy belated bday kak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajak la cik abg belanja makan pizza :) tq ye fae

      Delete
  8. Fuh leleh air liuq ceq tgk pizza tue.. cedap nyer.. =D

    ReplyDelete
  9. Untung la mkn sedap...hahaha...welcome!

    ReplyDelete
  10. Sedapnyaa.. meleleh air liuq tengok. hahaha

    ReplyDelete
  11. adoi
    lapo tgok pizza tu
    btw "Happy Belated Birthday" kak. muga bertambah iman dan amal.
    sory lmbt wish. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok dear . lambat atau cepat tetap wish jugak kan tq so so much :)

      Delete
  12. hehe sama2 akak. seronoknya pekena pizza. hik2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la jugak hana ,,. domino punya side dish tu la yang sedappp :)

      Delete
  13. sambut ramai-ramai kat office , memang best kan :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart