Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 17 January 2014

MODEL KANGKUNG

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people..
Hari tu bos ada suruh beli barang-barang keperluan office ,,,
So kami pon pi la kat Giant Shah Alam...
Sebab dok baca kes kangkung tu kan terus teringin nak makan kangkung...
Seikat depa juai RM2. Banyak gak la dalam seikat tu ....

Kawan tanya nak ambil gambar tak dengan kangkung...
apa lagi terus ja angkat kangkung dan buat muka aneh macam kat atas.
Kangkung tu dah selamat di masak kelmarin ... 
Sekian ^_^

24 comments:

  1. masak kangkung lauk apa kak? hehe. comel model kangkung tu :p

    ReplyDelete
  2. hehehe..model xberbayar ye..

    ReplyDelete
  3. tak sangka jadi model kangkung yang fames ames tu..

    ReplyDelete
  4. sana sini kangkung hehe btw cantik no follower akak sekarang. 900 dah hehe.

    ReplyDelete
  5. dan2 je tangkap dgn kangkung..hehehe salam jumaat kak

    ReplyDelete
  6. kangkung tu kaksura tak hairan..tapi model kangkung tu semakin comey...hihi..
    *tetiba teringin nak makan kangkung goreng belacan..sebab tengok medelnya yg kiut kott..:)

    ReplyDelete
  7. amboi comelnya model kangkung hahahahaa

    ReplyDelete
  8. Hahaha isu kangkung sana sini wlpun murah katany sekali masak kecut daun nya dpt sikit je sayur lain beli lej simpan lama huhuhu kamgkung seikat heeeeisu ksngky

    ReplyDelete
  9. kangkung, anda pemes sekarang. tahniah..

    ReplyDelete
  10. ahahahaha wah wah wah piwittt congrats kak jumpa kangkung yg pemes loni :p

    ReplyDelete
  11. mmg sesuailah jd model kangkung tu ekekeke

    ReplyDelete
  12. hahaa..pun boleh..makin femes la kangkung ni..:D

    ReplyDelete
  13. Hahaha. Comel ja model kangkungnya... Ihihiks, makan kangkung lerr sekarang eyh kak lieya. Sodap goreng belacan. :D

    ReplyDelete
  14. comel lieya jadi model kangkung ....salam sabtu lieya!!!

    ReplyDelete
  15. Femes dah kangkung nie.. semua org nk bergambar..hehehe

    ReplyDelete
  16. kita pun selalu mask kangkung :)

    ReplyDelete
  17. model kangkung tak berbayar :) hikhik

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart