Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 22 January 2014

PERPUSTAKAAN RAJA TUN UDA , SHAH ALAM

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Last Saturday , kami pergi ke perpustakaan Raja Tun Uda.... ^_^
Percaya tak ? Betapa bosan nya kehidupan aku kat sini sampai kena pergi library ...
Actually aku memang seorang ulat buku sejak di bangku sekolah...
Aku memang ahli perpustakaan kat Perlis sejak sekolah rendah lagi...
Mak pon dulu kalau aku tak baca buku mesti tanya " Awat hang dah tak baca buku dah ?"
Jadi sebab tu lah tercetus idea nak pergi ke perpustakaan .. Diana ikut ja..
Seorang lagi housemate kami pon ikut sama ... 
Jom lah tengok gambaq ... :)



Sampai ja kat tempat parking dah nampak pokok ni so tanpa buang masa terus snap pic... sebab comel.




Ni lah farah house mate kami... :)


Bergambaq kat tasik library ni.. nampak tak .. comel gila kot library ni..
Aku tengah dok cakap tel dengan kak nurul masa ni.
Muka pon dah macam orang tak betol..







Nak jadi ahli kat sini free jah., Just daftar online pastu pergi kat kaunter pendaftaran conform kan
pastu jadi lah ahli., dapat pinjam buku 5 buah.. yay!!


Menayang buku kat depan library .. 
kami dua ja dok posing lebih maklum lah kami ni pelancong .. 
Farah tak macam kami. dia kurang minat dok bergambaq .. :)

Kat sini pon ada gim tau. so boleh la kuruskan badan 

 Tv pon ado.. hiasan je lah kot



Comel kan Perpustakaan Raja Tun Uda ni. 

Bye ^_^

19 comments:

  1. fuh bertingkek tingkek library ni npk awesome
    sure byk buku ni
    n byk cardigan rimo cik liya yea hehehe
    k.el skun dok xminat membaca hahaha

    ReplyDelete
  2. mun xpernah lagi gi sini...teringin jgak..

    ReplyDelete
  3. huahahah !! mase form 1 rajin gile pergi sini , sampai my babah pon dah malas nak hantar dah ,.. hik hik !! sekarang pon selalu jugak pergi , seronok and tak pernah bosan pon pegi sane !! buku ? jangan cerite la , banyak betul pinjam kat sane .. hik hik !!

    ReplyDelete
  4. menariknya library kat sana.. permandangan pun cantik.. :)

    ReplyDelete
  5. waa.. bestnye library ni.. kalau pergi hari2 pon tak bosan :) (library lover).

    ReplyDelete
  6. Wow besarnya library nie.. dulu zaman sekolah rajin la p library.. skrg dh malehh.. hehehe

    ReplyDelete
  7. aceceyyyy. ulat buku rupanya akk ni :D

    ReplyDelete
  8. besar library kat sana kan, pemandangan pun cantik. cantik pokok yg berjuntai2 tu :)

    ReplyDelete
  9. tak pernah tahu pun.. terbaik la library nie sayang tak de org kan.. kalu shopping kompleks mst dah penuh...

    ReplyDelete
  10. Wah seronok nampak library ni! :D Saya suka membaca tapi tak suka pinjam buku. Ihiii..

    ReplyDelete
  11. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. boleh tahan besar library ni ek.. cantik pulak tu..

    ReplyDelete
  13. Cantik lieya..mesti best pergi sini...

    ReplyDelete
  14. wahhhh...besarnya..memang sehari duduk situ pun xabis...

    ReplyDelete
  15. Bagus2..rajin2 kan diri utk mmbaca ye..nway..besarnya library..

    ReplyDelete
  16. Besaq betoi library depa...cantik pulak tu, selesa utk lepak2 ilmiah. Akak selalu pi kat Bangi tu ja bawak anak2. Oiii..murahnya gim depa Rm40 je sebulan!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart