Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 24 January 2014

YAY !! MALAM NI BALIK KAMPUNG!

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people!
Nak buat announcement sikit! bahawasanya esok aku nak balik kampung!
Yahooooooo!! Cuti raya cina start mulai esok 25 Jan 2014 sampai 4 Feb 2014!
Tapi malang nya 31hb aku dah kena balik mai sini balik sebab ikut company trip!
So masa kat kampung adalah selama 7 hari sahaja ....
Tapi tak pa , asalkan dapat balik kampung !!!!
Tak sabaq nya nak pelok Totoi!! eh bukan Totoi ja , mak jugak!!
Ayah memang tak sebab tak pernah seumoq hidup... kihkihkih.... ^_^

Ini masa malam last aku kat umah,., hihihihi.... ^_^
Okey lah kawan-kawan doakan kepulangan aku selamat sampai yerrr ^_^
Bye!!

22 comments:

  1. selamat pergi dan selamat balik ye Lieya.. jgn blk kampung nnt tak mau mai balik kl pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. selamat balik kampung lieya... mesti dah tak sabar nak sampai kampung dah ni...

    ReplyDelete
  3. hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lamanya cuti mcm dia lak nak raya hahaha
    untungnya dpt company uols tu..have a nice and safe journey ok

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya bercuti pjg..mesti tak sabar nak jumpa totoi..hati2 lieya selamat balik kg

    ReplyDelete
  5. Selamat balik kampung... lamanya cuti raya cina... ^__^

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti..amboiii..lama jugak cuti raya cina awak ni kan..mengalahkan orang gi sekolah pulak..kihkihkih

    ReplyDelete
  7. comelnya kucingggg xD selamat bercuti kak!

    ReplyDelete
  8. awww.. sweet sangaatttttt.. mesti totoi windu kakak dia jugak.

    ReplyDelete
  9. enjoy your holiday kak :D comelnye kucing akak hehe.

    ReplyDelete
  10. wahh seronoknya !!! cuti panjang .. semoga selamat perjalanan

    ReplyDelete
  11. Happy holiday lieya.. semoga selamat sampai ..=D

    ReplyDelete
  12. lama nya raya.. hehe.. best2.. pepe pun hati2 yer.. selamat bercuti..

    ReplyDelete
  13. Lepas rindu dengan totoi ye lieya..hehe..selamat bercuti ye..

    ReplyDelete
  14. Amboi..! Hahaha...raya sakan company akak...

    ReplyDelete
  15. selamat pulang ke kampung lieya.. semoga selamat sampai dan kembali..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart