Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 27 February 2014

ALHAMDULILLAH SELAMAT LAHIR DUA PERMATA HATI ^_^

Alhamdulillah , syukur ke hadrat Ilahi kerana mempermudah kan segala nya..
Kakak saya selamat melahirkan(pembedahan) anak kembar nya pada pagi tadi
setelah menanti selama 5 tahun untuk kegembiraan ini...
Anak kembar nya seorang lelaki dan seorang perempuan ...
Yang perempuan berat 2.6 kg manakala lelaki 1.7 kg sahaja.
Jadi yang lelaki tu terpaksa di masukkan ke wad icu buat masa ini.
Doakan kesihatan untuk kedua bayi comel ni yerrr kawan-kawan....
Saya masih menunggu gambaq maybe esok la kot baru dapat letak gambar mereka..
Sekian.... 

16 comments:

  1. congrats lieya.. dh dpt anak buah br. nt nk panggil apo weh?? aunty yaya . hihihih comel

    ReplyDelete
  2. mak ngah la weh.... anak2 sek mu leh la panggil auntie yaya hehhehehe

    ReplyDelete
  3. sweetnya...sepasang...nak tengok gambar lieya...

    ReplyDelete
  4. ALHAMDULILLAH rezeki sepasang. :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..Allah bg dua terus setelah sekian lama sabar menanti.. :)

    ReplyDelete
  6. wah.. ank kembar ke?? bak sini sorang nak jaga ^^

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah. dapat dua sekali :)

    ReplyDelete
  8. tahniah lieya dpt anak buah baru..twin plak tu seronoknya msti excited nak tgk baby baru

    ReplyDelete
  9. tahniah.
    nanti makcik nya tolong jaga ek.. seronok dpt sepasang..tp susah nak jg ni.

    peluk cium kat anak sedara.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. rezeki lepas penantian yg lama.. congrats tu Lieya jadi auntie :)

    ReplyDelete
  11. dapat kembar.. pemberian Allah siapa pun tak dpt menduga.. kembar terus dapatnye.. Amin.. Tahniah buat lieya sekeluarga...

    ReplyDelete
  12. Ya Rabbi, tahniahh lieyaaa dan keluarga... :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. best dapat anak kembar.. :D

    ReplyDelete
  14. tahniah buat kak lieya sekeluarga. hehe dapat anak buah. mesti comel-comel kan? :D

    ReplyDelete
  15. Mak aihhh!! Bestnya dpt twins! 5 tahun menanti, sepasang terus yg keluar :D Wow!! Anak buah baru ye kakkk.. Laki pmpuan lagi tu. Best! Kita bila lagi nak menimang ank buah ni tak tauu la. Hahaa. Btw, jgn lupa update nama dorang tau :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart