Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 26 February 2014

JALAN , JALAN DAN JALAN LAGI

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people............
Ini entry berjalan -jalan lagi.... Sejak dok di perantauan ni kan,
hari Ahad memang tak pernah lekat kat umah ... asek dan jalannnnn ja.....
Yang ni tak ingat bila rasa nya minggu lepas kot kami pi jalan - jalan kat KLCC

Macam biasa lah kami naik train kat Kampung Baru.

Amek gambo sikit atas tren ni.. hikhik... 

Diana dia suko benar menyandar tepi tiang tu............

first thing yang kami buat adalah membeli di kiosk Auntie Anne ...


Sambil tunggu sek dia beli kan chocolate stick kami amek gambo dulu...

Saja menjibon kan diri di sini..... :)

Yay dah dapat..... 1st time makan ni.. Sedap!! 
Macam nak kelupoq atas lantai ....:)

Diana mula-mula jual mahal pastu bila dia tokok sekali terus rasa nak guling-guling ..
Sedap!!!

Tengok tak betapa gelogos nya kami berdua makan....
Maklum lah dua-dua budak kampung ni 1st time makan coklat stick Auntie Anne...

Kami singgah SEPHORA... Ada persembahan penari tiang..
Badan dia elastic gila-gila amazing ja aku tengok

Ni makanan yang Diana pesan ,, Last-last dia tak makan langsung....
Tapi boleh tahan sedap gak

Aku pulak penggemar masakan sweet and sour so aku amek yang ni... :) 
Tapi makan tak habeh sebab perut jadi penuh lepas makan coklat stick.

Bebudak - bebudak ni tak makan apa pon diet kot.... 

Anis dengan Erna ......... :)

Eh kiter pon nak jugak la......... hehehe....

Ok lah... Nanti nak sambung cerita kami pi pasar malam jalan tar pulak.
Saja tak mau cerita dulu sebab nak bagi jadi dua entry.... pulun ! kan ...
Ok lah bye semua .................. ^_^

23 comments:

  1. amboi amboiii amboiii jalan sakan kome yer
    jln mkn jln mkn jln2 mkn2 hahahaha
    jeles tgk uols hari2 menjalan jer ekkk
    tu dah lupa kot kat totoi ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiii kak el... kena buat mcm ni lah kak. kalao tak hari2 ceq menangehhhh ja teringat kat totoi... :) tu keja dok berjalan ja kak.. hihihi

      Delete
  2. omg dahlah tengah mengidam pretzels ni...tiba2 nampak gambar auntie anne's tu terus tak tahan...he he he... morning lieya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning kak farah.. tu la kak pretzel dia pon sedap kak .. saya pon suka hehhee

      Delete
  3. menarik la lieya jejalan..baru beberapa kali ke klcc..nnt pi kl nak gi cna lagi la :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best ja jalan sini tapi org ramai .. :)

      Delete
  4. sakan jalan noh... hehehe
    best jalan2 kalau ada kawan sekepala..nasib lieya dpt kawan2 yg boleh ngam kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan-kawan adik ja kak... huhuhu... tumpang kawan dengan budak-budak kak :)

      Delete
  5. Walaupun selalu gak gi KLCC tak pernah pulak akak try coklat stik tu...

    ReplyDelete
  6. bestnyer jenjalan kl..
    dah ada anak ni lieya tak leh nak gi kl..tingin tu memang la ada tapi tak sanggup..huhuu..
    auntie anne pon tak pernah try ni..nampak sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu... saya pon kalao ada anak rasa nya asek dok kepong anak je lah.. cuba lah auntie anne ni kak., sedapppp

      Delete
  7. wah.. bestnya jalan-jalan.. naik tren senang, tak payah susah hadap jam dan cari parking.. akak tak pernah lagi mencuba auntie anne tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah kak... senang sikit kan even kena berasak2 pon... kak cuba la auntie anne ni sedapppp sgt kak

      Delete
  8. amboi..seronokkk je berjalan je..hehehe

    ReplyDelete
  9. sejak tua ni..
    dah x berapa larat nak berjalan.. habis dah zaman ber ronda2..

    ReplyDelete
  10. woottt woottt shopping apa tuuu

    ReplyDelete
  11. Signature food court! tempat sally kerja 3 tahun..hihi :D

    ReplyDelete
  12. amboi kak lieya..
    sakan berjalan eh?hehe..
    anne pun suka menyandar kat tepi tiang tu kalau naik tren, stabil..hehehe..

    ReplyDelete
  13. menari tiang pun ader. dasyat betui.. hehe..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart