Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 7 February 2014

KIMCHI JJIGAE INSTANT NOODLES IN CUP FOR DINNER LAST NITE.

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people.... ^_^
Cuba teka apa yang aku makan semalam ?? Of course boleh teka kan.
Nama pon dok terbentang kat tajuk , lagi mau tanya ka ??

Ha nendia rupa paras instant noodle ni.. nampak dak tulisan korea... ^_^
Jenama apa tah terlupa plak tapi yang suka makan ni mesti tau kan..

Beli ni pon sebab stock last yang nak expired punya .. kihkihkih...
Kalao tak memang tak beli sebab harga dia 3 hengget lebih... 
Kata minat Korea , tapi nak bayaq lebih sikit pon kedekut.. poorah...

Ni rupa dia lepas dah campoq dengan ayaq panas... ^_^

Nendia .... aku tambah dengan teloq kat dalam...
Scramble egg dengan daun bawang sikit... mengancam habeh..
Even hampir expired tapi rasa dia still menyengat.....
Sapa-sapa yang belom cuba boleh try.. memang sedap gila !~
Ok bye.... ^_^

30 comments:

  1. sama la kak..hahaha..kedekut..mahal!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah.. suruh ja oppa kita tlg beli settle masalah .. :)

      Delete
  2. salam. wahh macam sedap ja ni..

    p/s salam jumaat yunk :)

    ReplyDelete
  3. wahhh, nampak sedap.klu x silap ni ramen jenam Nong-Shim korea. tp just nk tanye. ramen jenama korea ni halal ke? Sy pon teringin nk makan ramyun korea ni tp still x pasti halal. So just nk kan kepastian je. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. halal ni. perisa kimchi ja. lagipon tesco kalau yang tak halal dia letak tempat lain. kat 7 eleven pon ada jual kan .. cuba lah rasa ,, memang sedap tak terkata :)

      Delete
  4. mcm sodap pulak tgk..
    bleh jadi org korea dh nie.

    ReplyDelete
  5. nampak sedap..pe rasanya lieya??
    ada macam megi ke??

    ReplyDelete
  6. ala lieya tayang magge nie yg buat kita lapar :D

    ReplyDelete
  7. k.el xleh mkn megi2 or apa2 lah yg berkonsepkan megi
    sure muntah..mayb bb lam perut ni x suka kot
    huwaaaaaaaa x dpt lah nak merasa megi korea ni haha

    ReplyDelete
  8. apa tu?tak tahu pon,,huhu..sedapkah?

    ReplyDelete
  9. nampak cm sedap je, taktau pulak ada mee segera korea :D saya pernah makan jenis ramen segera je

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheeee. ramen la ni dikkk.. ramen dalam bahasa korea dik, mee segera bahasa melayu. instant noodle bahasa inggeris ., pokok pangkal nya memang benda yang sama ja pon . hikhik

      Delete
  10. nie mmg korea betul nie.. hehe... tak pernah try lagi... tp kalau rasa kimchi mmg sedap..

    ReplyDelete
  11. Sedap ker? tak pernah makan lagi...nanti la bila ida minat citer korea nanti ida beli yer hehehe

    ReplyDelete
  12. Letak telur tu nampak lagi selera. Oke, Baca post ni time malam2, lapar la pula...

    ReplyDelete
  13. Uihhhhhhhhhhhhhhh
    nak gakkkkkkkkkkk aahahah

    ReplyDelete
  14. Nampak cam sedap.. Tapi x berani nk try coz tulisan semuanya korea.. Jadi was2 plak.. Huhu..

    ReplyDelete
  15. nak try rasa. kat mana nak dapat benda alah nie?? huhu

    ReplyDelete
  16. Cam sedappp nampaknya... ni mmg betul2 minat Korea... ^__*

    ReplyDelete
  17. Sedap nyerrrr.. kalau dah campur telor dengan spring onion tu.. terbaik la.. :D

    ReplyDelete
  18. sblm ni dok tgk ja nk beli tapi ragu2..ni dh hampa kata halal nt kami nk p beli rasa gak aih!! hehe

    ReplyDelete
  19. lieya try la shin ramyeon..sedap tau. confirm halal

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart