Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 13 February 2014

NYX ROUND LIPSTICK FIG REVIEW AND SWATCH

 Assalamualaikum........
Anyeonghaseyo beautiful people....
Ini review yang sangat simple .... lipstick kelmarin remember ?
Actually yang sebetol nya macam tak sama dengan kat gambaq la...
Kaler dia sebenar nya soft sahaja dan tekstur dia lembut dan sedikit matte,

Sloppy je kan ... :)


Kat bibir jadi macam ni... kaler dia peach pink comel sangat .. 
Aku suka kaler ni ... 
Ada sapa-sapa nak lipstick ni ..

RM15 satu kalau ada yang nak pm aku ... hikhik...




12 comments:

  1. memang cantikla Lia..kena ngan bibir Lia tu..kaksura bibir kering..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. wah.. cantiknya lia.. mama memang tak berlipstik..

    ReplyDelete
  3. tambah lip gloss sikit bagi nampak shining gitu :)

    ReplyDelete
  4. sukanya tgok barang makeup..teruja..hehee
    memang sgt cantik :)

    ReplyDelete
  5. cantik. so jeles sbb bibir hana tak sesuai !! :(

    ReplyDelete
  6. Nice and the price is very affordable.

    ReplyDelete
  7. haah cantikla warnanya sesuai juga utk kita

    ReplyDelete
  8. Akak lan kalau kaler gitu nampak tak bangkit ja pasainya kulit akak gelap...tapi tak cuba tak tau kan...

    ReplyDelete
  9. uols kulit cerah oklah kut nak pakai pinky2..kulit iols gelap hahaha
    tp lau nak bg free iols ok je ekekekeke kbai

    ReplyDelete
  10. Salam Jumaat, salam ukhuwah dan salam kasih sayang sesama Ummah...

    dari Bunda

    ReplyDelete
  11. salam. sy lebih suka warna merah hikss

    ReplyDelete
  12. aLAAA..JM tak pakai lipstik..bila pakai bibir jadi hitamm..so dh lama tggal huhuh...dh tak berseri skrg :-)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart