Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 13 February 2014

OLD TOWN HAZELNUT WHITE COFFEE

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people......
Tak tau macam mana , tapi sekarang ni kalau tak minum kopi sehari tak sah .
Dulu memang anti sangat dengan kopi especially Nescafe.
Nescafe sampai sekarang memang tak pernah minum dah.
Kalau brand lain memang minum la yang terbaru sekali adalah
Old Town White Coffee Hazelnut
Ni pek ada 3 bungkus. harga kalau beli kat Speedmart RM2.90


Ni bentuk nya isi pulak memang banyak. satu bungkus ni leh bancuh dua kali..
Buka ja bungkusan ni dapat bau yang sangat harum

Bila bancuh rasa nya sangat ummppphhh... ^_^
Tak caya boleh la try yang dah try ,sedap kan ?

Ok by!_!


8 comments:

  1. wah..wah...mu mnm goni jah pgi2..

    ReplyDelete
  2. nampak sedap tu lieya.. aku pula samai sekarang tak berani nak minum kopi atau nescafe.. alahan jadi mengantuk.. hehe..

    ReplyDelete
  3. akak dah terlebih kafien kopi ni dik oii!!..telan mana je kopi, masih boleh tido berdengkur..hihiii!!!..

    ReplyDelete
  4. akak bancuh 2 kali...sally tak cukup..satu bungkus sekali :P

    ReplyDelete
  5. mmg stok Fiza kat rumah nie.. mmg sedap lieya..

    ReplyDelete
  6. sedap ek
    nti k.el try beli n cuba
    ekekeke

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart