Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 25 February 2014

SEPETANG BERSAMA KAK INDRAWATI

Assalamualaikum.,
Anyeonghaseyo beautiful people........
Satu petang tu Kak Indrawati ajak kami berdua pergi makan cendol 
kat simpang jalan nak masuk ke pejabat kami tu..
Sebab Kak In balik kerja pukul 6 petang so kami tunggu la dia setengah jam.
Kak In ni adalah cleaner pejabat kami yang memang petah bercakap.
Berasal dari Jawa , Indonesia .. kak In suka bercerita macam-macam
dan selalu buat kami ketawa...
Selalu nya dia akan datang membersih kan pejabat kami ni selepas makan
sebab waktu pagi dia buat kerja kat department lain....

Diana dan Kak In... Kak In kurus orang nya .. Petua .. 
Amalan jamu rasa nya ... 


Lieya dengan Kak In... Kak In ni kalao hampa nak tau makan kuat..
3x sehari dia baham nasik kata nya tapi badan tak naik-naik..
Aku yang pantang nasik makan sekali ja sehari badan macam tong gas .,. 

Kami makan kat sini la. aku dengan Diana hentam ABC , 
Kak In pulak cendol. Tapi kat In cakap cendol atas sogo lagi sedap
Makanan lupa pulak nak snap pic maklum lah lapo bebeno masa tu.
Ada order Rojak Sotong utk just nak rasa-rasa .
Boleh tahan jugak la rasa dia....
Kak In yang belanja .. dia Cakap dia yang ajak so dia lah yang belanja... 
Ok bye..... ^_^

9 comments:

  1. kalau makan free mesti seronok kan lieya :)

    ReplyDelete
  2. 3 x shri nsik mmg sme la kita kak
    nnti MG jdi ayah tong drum ..hehehe
    besla mnum cendoi pepetang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan akak yang makan 3x sehari tu , tapi kak indrawati tu la.. hehheee

      Delete
  3. untungla ada orang belanja makan...

    ReplyDelete
  4. wahh seronoknya dapat makan free ^_^

    sedap makan cendol petang-petang nie

    ReplyDelete
  5. Oittt...clener belanja hampa! Moga murah le rezeki dia no...

    ReplyDelete
  6. Ikut orang jugak kan Lieya..kak ina pun makan sikit je badan cepat sangat naik...hu hu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart