Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 11 February 2014

SPECIAL DATE AT TIME SQUARE

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Awal pulak hari ni update nya kan.. bos tak dak hari ni..
Sebab dia ada meeting so boleh lah ambil peluang untuk mengupdate sebelom
cerita ini menjadi basi ... ^_^
Mesti ramai yang dah tau kan yang Ahad lepas aku ada pergi dating bersama
+asha hana dan +Sally Samsaiman kat Time Square kan... eh ramai ka?
kepada yang belom tahu meh sini lah nak ceta sikit...
Seriously macam tak percaya ja dapat jumpa dengan kawan blog in real life..
+Sally Samsaiman dengan +asha hana ni kira nya yang 1st aku jumpa ...
So pagi-pagi lagi aku dah keluar dari rumah takut jem la katakan....
Pergi ambil adik aku , Anis kat Kg Baru .... Pastu baru la gerak......


Sebelom ke destinasi harus lah berphoto gedik dulu kan...
Nampak kegemukan yang ketara di sini sebab my friend Diana ni sangat kecik.. hikhik..



Gambaq muka pecah berderai pon nak letak kan.. ? 
Hikhik.. view dia lawa .. Salah kan si photographer yang ketaq tangan .. ^_^
Masa ni kami berjalan kaki ke monorail Bukit Nanas.. :)
At last sampai jugak kat Time Square.. 1st time menjejakkan kaki.
Kalao tanpa bantuan adik aku sure takkan jumpa dah jalan nak pi ..

Yay.. dah jumpa dengan dua budak comel ni... ^_^
The first picture together.. ^_^
So lepas berjalan sekejap kami decide untuk pergi makan - makan...
Menu? Of course lah makanan korea... ^_^
Mesti nak tau kan apa yang kami makan ?? 

Yang ni aku punya.. set sundubu jjigae .. :)
Sedap lagi aku buat.. hikhikhik

Yang ni hana punya.... bulgogi set...

Yang ni sally punya.. bulgogi jugakkk... :)
So lepas makan sampai kenyang tu kami mulakan sesi bergambar... ^_^

Kat sini ada bunga sakura pulak so apa lagii

Ni dekat dengan tangga piano


Aku dan Hana :)

Gambaq sorang wajib ada kan.


Comel sangat bunga nii.. 

Me with sakura... :)

Aku dengan Sally.. eh kami sama tinggi la.. 

Tak lupa gambaq aku dengan Diana ^_^

Lepas bergambaq kami  menyembang sat kat Secret Recipe and then balik...
Memang best dapat jumpa depa berdua... 
Tak puas nak bersembang tu .. kalau tak janji dengan kawan aku nak pergi
ke rumah dia petang tu memang nak panjang kan lagi perjumpaan kami ni...
Pada mula nya macam malu gak la hehhee.. maklumlah tak pernah jumpa.
Tapi bila dah bertemu mata hati pon tergoda terus terpikat nak bersembang banyak..
Harap-harap lepas ni dapat lah dating lagi... 
+Ainim Suju next time mesti datang tau ^_^

P.s : Baru ja teringat langsung tak ambil gambaq dengan adik aku si Anis tu kan.. 
Harap-harap nanti dapat lah jumpa dengan blogger yang lain jugak ye.... ^_^
InsyaAllah... ^_^











17 comments:

  1. hehehe...hopefully still ada next time! hikhik :D

    ReplyDelete
  2. Heiii...awak jalan ke Monorail tu lalu depan opis akak tu!

    Bila kita nak dating?

    ReplyDelete
  3. seronoknya dpt dating dgn rakan blogger..

    ReplyDelete
  4. wah bestnya berjumpa2..hehe nk jugak..kt Times Square dulu selalu mkn makanan korea kt Soopong je..yg lain xtau.

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat jumpa macam nie..
    bila la giliran miza plak..hehee

    ReplyDelete
  6. salam . sungguh tertarik dengan menu tuu

    ReplyDelete
  7. wah beznye u olls...teringin nak jumpe blogger lain mcm tu gak
    happening!
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
  8. Bestnya dpt hang out dgn bestfriend dlm blog. Saya ni pun duduk selangor x pernah prgi TS lagi. Huahuaa

    ReplyDelete
  9. wah...ber sakura ek..ingatkan di seoul tadi heee

    ReplyDelete
  10. laaaa dekat Time Square je ke. kalau calling nad sure nad dtg huhu

    ReplyDelete
  11. Teringin jugak nak jupe2 member blog cm nie... seronok nye tengok korang.. jeles... huhu...

    ReplyDelete
  12. wah enjoy sakan Lieya..caption tak menahan tu..he..he

    ReplyDelete
  13. jalan2 dengan rakan blogger..bestnyer..enjoy!!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart