Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 18 April 2014

Cenderahati dari Kak Farah ( Blog Mrs. Secretary)

Assalamualaikum...............
Anyeonghaseyo beautiful people.........
Teruja sat bila kawan bagi sampul surat berwarna koko ni .....
Bila buka ja ada dua benda yang cute ni...........

Cenderahati ni Liya dapat sebab jadi top 20 pengomen di blog beliau....
Kawan-kawan yang belom kenal dengan kak Farah boleh lah berkunjung di
Blog Mrs Secretary .....
Terima kasih ya kak Farah untuk hadiah yang comel ni....
Tq jugak sebab akak selalu berkunjung ke blog ini ....

Kedua-dua hadiah ni selamat di letakkan di tempat khas :)

Bye! 

20 comments:

  1. untungleeee dapat hadiah kan kak lieya ^_^

    ReplyDelete
  2. Cute!! Vee nak gak, boley? Kikikii..

    ReplyDelete
  3. tahniah !!

    minta izin blog ini jadi bloglist di blog acik

    ReplyDelete
  4. hah nak jeles ni.. akak pnya blom sampai..
    tungguuuuu akak update plak ye.. sbb iolls pn tercalon jg sebagai pemenang hehe

    ReplyDelete
  5. Wahh.Ohsemm bestnyaa dapat hadiah ehehe ;)
    NEW ENTRY: Bermulanya Extra Class

    ReplyDelete
  6. wahh dapat hadiah la..hihi
    tahniah kak lieya! :)

    ReplyDelete
  7. Bestnya! Lama tak dapat cenderahati macam tu :)

    ReplyDelete
  8. Souvenir dari mana tu? Penang & Bali eh?

    ReplyDelete
  9. dah lama xdpt pensil besar tu.. comel hadiah2nya kak :D

    ReplyDelete
  10. Heeeeyyyy...kita pon ada tau jap lagi nak tayang2 jugaklah.

    ReplyDelete
  11. annyeong kak hihihi congratulations :D :D :D eehee~

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart