Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 25 April 2014

Dating di Nu Sentral

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people.........
Sabtu lepas , aku berkesempatan pergi ke Nu Sentral untuk bertemu dengan 
Mek Tie yang kebetulan kerja overtime...
So lepas dia balik kerja tu terus dia mai jumpa aku............
Mesti ramai yang dah tahu kan , Nu Sentral ni shopping complex yang baru di buka ,
yang terletak betol-betol bersebelahan dengan KL Sentral.


Tempat utama yang wajib di lawati adalah tandas ^_^
Tandas dia biasa-biasa aja ... yang paling best surau dia..
Besar dan luas tempat sembahyang tu tapi sayang.
aku terlupa nak snap gambaq .. 

Ni si kecik Farish Irfan.... budak manja ni.

Masa ni kami kat LG floor.. tempat budak-budak main...
Sampai ja terus bersila kat sini :)

Mujur ada suami mek tie boleh gak tolong amek gambaq kami bertiga :)

Diana dengan Farish :)



Nurin dok main tak caro langsung kat orang lain.
Ajak amek gambo pon tak mau.

Dah besaq dah si kecik ni... Hari tu mula-mula jumpa kecik ja.. 



POsing dengan umi pulak ye.. Asyik posing dengan auntie ja...
Nu Sentral tu boleh di katakan besaq dan banyak tingkat jugak lah..
Ada banyak lagi kedai-kedai yang belom di buka. Kena tunggu lagi sebulan baru boleh pergi lagi.
Mesti lebih meriah rasa nya sebab terletak betol-betol di tengah-tengah kota 
dan tempat yang memang menjadi tumpuan semua....

Ok  bye ^_^

19 comments:

  1. wahh bestnya jalan-jalan.. comel baby tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la acik , lama xjumpa kawan kan :)

      Delete
  2. ramai sgt review kat nu sentral ni.. Kak Jah yg dekat ni pn blom jejak lg..
    might be 1 fine day.. tunggu kak jah buat onah nnt kat sana.. muahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak jah tunggu semua kedai bukak baru gempak hehehhee :)

      Delete
  3. kalo banyak duit memang best pi shopping hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu fae .. yg tak dak dt tengok ja cuci mata :)

      Delete
  4. fuhyooo dah byk mall bkk kt kl
    nti pi sn x tau nak terjah mn satu
    tau2 pun sogo MV pavilion klcc hahaha
    nti lau nak pi kl k.el inform lieya..nti lieya bg senarai mall kt kl taw ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn inform ja kak el, kita jumpa terus la huhuhu.. :)

      Delete
  5. esok pun sally nak g sana...nak pi jumpa kawan Korea baru...weeehuuu~

    ReplyDelete
  6. dah siap ey shopping mall tu.. cpt betui lieya nie.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pon sebab kawan yang ajak jumpa sini kalo x memang xpegi la huhuhu

      Delete
  7. wahhhh...bestnya...sempat bershopping.

    ReplyDelete
  8. comelnya si keci..thn lepas lya pergi kl sentral tmpt nie masih dlm pembangunan lagi..wahhh dah siap.entah bila lagi dpt ke cna nie :)

    ReplyDelete
  9. wahh dah sampai jer lieya..
    tunggu kedai dah penuh nanti nak gi jugak la..

    ReplyDelete
  10. baru tahu kewujudan Nu sentral ni..hihi..

    ReplyDelete
  11. Belum sampai lagi kat shopping Mall ni lieya..selalunya gi KL central, transit aje..so tak sempat nak shopping..

    ReplyDelete
  12. sebelah ngan KL Central..ohh..boleh lah singgah nanti :-)

    ReplyDelete
  13. lepak kat kid zone memang best la pastu budak2 pon main tak henti

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart