Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 18 April 2014

ENCORP STRAND MALL

Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people .....
Pernah dengaq Encorp Strand Mall tak ?? 
Kalau nak pergi KL dari rumah mesti lalu kot belakang mall ni..
Sebab dekat sangat dengan umah (tapi bukan tepi umah no) ,
so aku dengan Diana cuba pergi tengok ada apa kat sini....
Rupanya Mall ni masih lagi dalam proses membuka kedai-kedai kat dalam nya.
Eh betoi ka ayat aku ni? Tak kisah la asalkan hampa semua paham.. kikiki...

Dari luaq! Macam ni lah rupa dia ... Besauuu nak habaq bagi kat hampa semua.

Ada ayaq pancut... comel sangat

Tak lepas peluang amek gambo dengan ayaq pancut... :)

Ni ayaq pancut agi.... :) comel comel

Punya lah nak bagi nampak benda ni kan sampai muka sniri pon tak nampak dah.. 
Tapi kalao mai sini wajib amek gambo sini 

Tandas!!! Lawa tandas dia !
Tak caya ????? 


Nampak ke idok ....... comel sangat2 dia punya sinki....
Tolong la jangan kotor kan kalau lepas ni dah betol-betol bukak semua kedai2.

Ni cermin dia ..... gila cantik!

Nampak dak dinding nak masuk tandas kaler hijau!



Ha siap boleh dok posing punya lah comel kannn..


Starbuck! antara kedai yang dah buka kat sini :)

Ha nampak dak lantai dia punya lah comel.......... 

Ha tengok yang dok berdiri sini pon comel kan ..kahkahkah

Ok yang ni versi pink pulak.. eh pink ka nihh.. macam lebih kepada merah ja kan ?

Tempat ambil wudhu dia.... :)

Surau... nampak nya kain semayang masih tak banyak kan. 
Kalau nak boleh la wakafkan kat sini ye kawan-kawan :)


Pintu nak msuk surau niii :)

Ni kat tandas dia .... macam tempat nak lepak-lepak pon ya.... :)

Amek kau.. dalam tandas ada cm niii :)


sinki yang super duper cute !

Ini lampu dalam tandas :)

Selfie di celah-celah pintu tandas!
Eh aku ni buat review tandas ke review mall?
Teruja ok teruja sebab tandas dia terlampau cantik!

Kerusi! siap ada lekuk untuk keselesaan punggung anda :)



InsyaAllah nanti nak mai sini lagi. tunggu bagi semua kedai ada dulu baru bes!
Until then have a nice day everyone :)

Btw , Mall ni kat Damansara ^_^

P.s : Kelmarin ada ka yang teka betol ek?? Rasa nya +Ainim Suju kot...hehe...
Nanti claim hadiah dengan kiter ekk..



22 comments:

  1. Eh..ni mall baru kat area mana ni lieya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Damansara ni kak. lupa pulak nak mention ;)

      Delete
  2. tandas je pun dah cantik...yg kat luar lagi cantik kan....hehe

    ReplyDelete
  3. this is where my office were last time masa akak run event management company dulu...

    ReplyDelete
  4. cantikkk.. toilet dia mcm bilik tidoq.. hehe

    ReplyDelete
  5. tpt baru nie... kaw luar dia dah mcm ikea pulak fiza tgk...

    ReplyDelete
  6. yeayyy.. ada tempat lepak yg baru~~

    ReplyDelete
  7. Lieya..which part of damansara ni. Akak slalu gi kota damansara. But unaware pasal mall ni. Mcm menarik je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat2 dengan sunway giza ni kak .. nak habaq pon xbrapa nak reti huhu

      Delete
  8. xmau msuk mall dia boleh
    tp nak singgah masuk toilet ngan surau dia..marveles giler..terpegun jap

    ReplyDelete
  9. gila style tempat tu kak lieya!
    tandas dia ya ampun!
    lawa sangat3...nak duk dlm tndas dia jela lama2...hehee

    ReplyDelete
  10. wow.. cantik r tempatnya kak.. ada mcm pavi and sunway pyramid la..

    ReplyDelete
  11. thanks lieya kami dah berjaya buat pay pal tu... he he actually tempat ni memang cantikk... dekat gak ngan umah kami tapi x dan lagi nak pi...

    ReplyDelete
  12. cantinya surau dia...kat damansara?? xtau pulak ada yer...hihihi

    ReplyDelete
  13. cantik dan ekslusif tempat ini.. rasanya akak tak pernah lagi sampai di sana.. :D

    ReplyDelete
  14. sangat cantik..dalam tandas pon rasa nak tido..kih2

    ReplyDelete
  15. ada mall baru...thanks 4 da info lieya... :)

    ReplyDelete
  16. Oooo Mall baru... mcm best dan cantik jer

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart