Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 24 April 2014

Hadiah Cuti-cuti GA dari Blog Fiza (OurMemoria)

Assalamualaikum...........
Anyeonghaseyo beautiful people.
Excited ja buka post box kelmarin bila ada surat untuk aku.. hikhik

Ni lah dia hadiah yang di nantikan oleh aku....
Key chain yang sangat comel dari Cuti-cuti GA dari blog Fiza .
TQ Fiza sebab memberi peluang kepada Liya .. ^_^
Kawan-kawan jom pakat terjah blog fiza...
Until then.. have a nice day everyone ^_^

7 comments:

  1. amboi seronok npk haha
    tahniah..

    ReplyDelete
  2. tahniah Lieya..cantik key chain tu..:)

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah.. sampai jugak yer.. >_<

    ReplyDelete
  4. comelnya keychain. tengok entry liya ni baru kak uni teringat yang kak uni pon sebenarnya nak post entry yang lebih kurang sama macam liya ni.

    ReplyDelete
  5. untung badan.. lagi ramai kawan alam maya lagi bnyk benda yang kita dapat sebagai appreciation :)
    congrats Lieya

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart