Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 16 April 2014

Hang ingat cinta ni benda main-main ka ??????

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people ............

Eh Quote berbisa lagi ?? Saja ja actually benda ni dah pon di share kat Fb
tapi sebab nak abadi kan benda ni baik buat mcm ni kan...
At least boleh gak di ingat dan di kenang walaupon benda yang buruk....
Seperti yang di nyatakan di atas ni semua pon paham kan...
so kalau nak bercinta tu kena ada tanggungjawab .
Awak bukan patah kan hati sorang ja malahan seluruh family yang kenal awak.
Thats why la better tak payah pergi ke rumah orang tu kalao bukan untuk meminang.
Kerana awak sorang habes semua orang menangis ....
Jadi awak kira lah sendiri berapa banyak hati yang awak dah patah nya ,
berapa titik air mata yang dah jatuh kerana awak.....

Sekian ...........

P.s : Bukan aku yang putus cinta ok .. Jgn salah faham

8 comments:

  1. Setuju dgn quote nie lieya..better bersedia dulu baru datang rumah orang tua kita kan..

    ReplyDelete
  2. hmm.. air mata kegembiraan je kot yg mengalir...

    ReplyDelete
  3. betul2...jangan sesekali mainkan perasaan orang...huuuu

    ReplyDelete
  4. lorrrr betul lah tu kan
    bkn setakat putus cinta ngan org kedua ..tp satu family pulak tu
    adoii nasib lah iols bercinta berkawin dan beranak pinak hahaha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart