Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 28 May 2014

If I Stay

Assalamualaikum............
Anyeonghaseyo beautiful people..........
If I Stay , Sebuah Novel yang di tulis oleh Gayle Forman .
Novel yang mengisah kan tentang seorang gadis bernama Mia ,
yang koma dan bertarung nyawa untuk kembali kepada keluarga nya .


Novel ni telah di filem kan dan akan release pada 22 August 2014,
but sadly aku check dalam senarai movie akan datang tak ada!
So so sad. Sebab cerita ni memang sangat-sangat menarik ^_^
Tak caya boleh lah tengok trailer kat bawah ni....


Dan lagu Say Something yang di nyanyikan oleh A Great big World feat Christina Aguilera,
adalah lagu tema untuk movie ini....


Nak tengok kena download je lah ye kawan-kawan..
Aku masih dalam proses membaca buku ini lagi...
Buku dia tak tebal sangat dan huruf pon tak la kecik .. senang nak baca..
Dalam review dan komen tentang buku ni , cerita ni memang sedih sangat.
Even penulis nya pon menangis sambil menulis cerita ni...
So nak gak kan test power ayaq mata hikhik.........
Ok bye... TQ for reading guys ^_^


12 comments:

  1. Hehe, novel omputih ni kurang faham sangat >.<

    ReplyDelete
  2. salam. ohh novel rupanya..hehheeh ingatkan luahan hati tadi :D

    ReplyDelete
  3. rajinnya lya baca novel omputih

    ReplyDelete
  4. JM ni leboh suka baca blog dari novel..depan PC berjam jam pun tak per..tapi bila buka novel or cerpen..cepat je nak lelap huhuh

    ReplyDelete
  5. Lieya pun minat baca novel.. bagus sangat.. boleh tingkatkan kemahiran berbahasa inggeris kan...

    ReplyDelete
  6. novel english selalu best2 tpi sye jarang baca T__T

    ReplyDelete
  7. Ahh I've been looking for this book on bookstore but sadly I haven't found it yet.. haha poor me :(

    mycoolestdisease.co.vu

    ReplyDelete
  8. allah TT_TT
    mmg tengok trailer dah berair mata ekeke.
    if i stay..............
    <3
    thanks share ni sebab qila mmg katak bawah gelas.
    hikhok xD

    ReplyDelete
  9. zizie tengah baca karya jodi picoult ni kak.. hehe

    ReplyDelete
  10. fuhhyooo bc novel omputih...segan lah iols..iols x bc novel2 omputih ni
    tp lau movie2 omputih mmg layan nti nak try download cite ni hehe

    ReplyDelete
  11. kurang baca novel omputih sebab kefahaman agak kurang..malu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart